Skládání oblečení pomocí obyčejného ramínka ušetří čas i místo

Skládání oblečení nemusí být složité. Stačí znát jednoduchý trik s ramínkem. Ušetří vám čas, místo i mnoho starostí. Měla by ho znát každá správná hospodyňka, jelikož jasně patří mezi ty, které najdou v domácnosti každodenní uplatnění.

Pokud nevěříte, není nic jednoduššího než se přesvědčit. A skutečně nebudete potřebovat nic jiného než jedno klasické, nejlépe dřevěné ramínko. Pokud máte, pusťte se do práce.

Přehněte na polovinu

Návod si ukážeme se svetrem, ale aplikovatelný je klidně i na mikinu, tričko s dlouhým rukávem, nebo jiné druhy svršků. Jako první je základem vzít daný kousek nejlépe vyžehleného oblečení, které následně přehnete na polovinu tak, jak vidíte na ilustrační fotografii. Vše se snažte zarovnat tak, aby k sobě co nejlépe lícovalo.

Přeložte přes ramínko

Nyní již budete na své skládání oblečení potřebovat ramínko. To položte na prvotně přehnuté oblečení a dále nezapomeňte ještě jednou přehnout tak, jak vidíte na obrázku. Je třeba dodržet správný směr přehnutí. Raději vše důkladně překontrolujte, ať nemusíte skládání opakovat.

Nyní rukávy

Poslední krok je spojený s přehnutím rukávů. Také doporučujeme postupovat přesně tak, jak vidíte na konkrétním obrázku. Rukáv tedy přehněte přes ramínko ne v přímém pravém úhlu. Vše důkladně zarovnejte a v tuto chvíli si můžete říci i to, že máte hotovo. A stejným postupem pokračujete i u dalšího svého oblečení. Stačí pár svršků a tento návod na skládání oblečení jistě už potřebovat nebudete.

Vezměte ramínko a pověste

Skládání oblečení je u konce. Nyní už stačí vzít si ramínko a na něm bude váš svetr, ale třeba i mikina nebo tričko s dlouhým rukávem bez problémů držet. A pověsit ho můžete v podstatě kamkoliv. Nejenom do skříně. Nejenom, že máte vše složeno během chvíle, ale svůj outfit můžete snadno i někam pověsit, a ne jenom klasicky rovnat do komínků do skříně. Tím ušetříte i nemalý prostor.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]