Další tvrdá rána pro Českou televizi: Vyjádření oblíbené moderátorky zaskočilo veřejnost

Fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Česká televize zažívá další změnu. Barbora Černošková, sportovní reportérka a moderátorka, končí a staví se na vlastní nohy. Bude zde působit už jen externě.

Jste-li milovníci sportu a pravidelně sledujete pořady České televize, jistě vám jméno Barbora Černošková není neznámé. Všemi oblíbená sportovní reportérka a moderátorka opouští sportovní redakci po dlouhých 20 letech. Na televizních obrazovkách si ji v pozici „sporťačky“ můžete užívat už jen měsíc.

Z brigády 20letá kariéra

Barbora Černošková nastoupila do brněnské sportovní redakce před 20 lety. Kdysi to považovala za pěknou brigádu při studiu, netušila ještě, že zde získá mnohaletou praxi a vybuduje si kariéru sportovní reportérky a moderátorky. Zamilovala se do své práce, výjezdy do terénu, olympijská studia, pořad Branky Body Vteřiny, to všechno pozitivně ovlivnilo její profesní život, jak uvádí Super.

Nyní však má pocit, že by svou 20letou „brigádu“ měla ukončit a přijmout nové příležitosti. „Můj záběr byl vždycky širší a poslední dobou už to bylo trochu náročné žonglování. Září tak bude můj poslední měsíc v dresu sporťáků České televize,“ uvedla sama Barbora. Kromě moderování má v plánu také pořádání akcí, přípravu knih a běhání ve věznicích.

Nora Fridrichová v ostrém sporu s vedením České televize: Odhalila příčinu zrušení pořadu 168 hodin

Na ČT bude působit jako externistka

To ovšem neznamená, že ji na obrazovkách České televize už neuvidíte. Nadále bude působit jako externistka a moderovat pořad Sama doma, jak informuje IDnes. Chce se však postavit na vlastní nohy a získat svobodu v tom, co chce dělat. V nejbližší době ji čeká organizace koncertu Nebe plné hvězd nebo spolupráce se spolkem Žlutá tužka, který pomáhá dětem vězněných rodičů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Barbora Černošková (@barboracernoskova)

„V rámci prevence kriminality chodím běhat do věznic, sport tak vždycky bude součástí mého života. Cítím, že moje práce tam má smysl,“ dodala Barbora. O komplikovaném období České televize jsme již psali na SvětěKreativity, především ve spojitosti s moderátorkou Norou Fridrichovou a zrušením jejího pořadu 168 hodin.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*