Diváky oblíbeného pořadu TV Nova Snídaně čeká zásadní změna. Tohoto rozhodnutí se mnozí Češi obávali

Fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Už v září se v oblíbeném ranním pořadu objeví hned dvě nové moderátorské dvojice. Změny jsou součástí dlouhodobé strategie.

Oblíbený ranní pořad TV Nova Snídaně už diváky provází dlouhých 30 let. Dramaturgové nyní přistoupili ke změnám, které mají posílit zpravodajství a publicistiku. S tím souvisí i posílení moderátorského týmu. Ten se rozšíří o Kateřinu Pechovou a Dominika Vršanského. Lifestylového magazínu se pak ujme Veronika Farářová Sasková a Dominika Branišová.

Po prázdninách se vrací i lifestylový pořad

Ke známým moderátorům novácké Snídaně se už 20. září přidá nová dvojice, Kateřina Pechová a Dominik Vršanský. „Katka s Dominikem jsou oba zkušení moderátoři, a mám proto velkou radost, že jsou s námi. Můžete je znát třeba z ranního vysílání Hitrádia, takže jsou už zvyklí vstávat brzy ráno. Ve Snídani obsadí pátky,“ uvedla podle TN vedoucí Snídaně Samira Al Aliová.

Doplní tak dvojice moderátorů Johana Mádra s Ondřejem Havlem a Danu Morávkovou s Janem Čenským, o které diváci rozhodně nepřijdou. Po prázdninách se také do programu Snídaně vrací oblíbený lifestylový magazín Život ve hvězdách. Jeho moderování se už minulý čtvrtek chopily dvě nové tváře, Veronika Farářová Sasková a Dominika Branišová.

Bývalá kolegyně Nory Fridrichové poskytla nečekaně upřímné vyjádření ohledně jejího odchodu

S moderátory se mohou diváci setkat i osobně

Tyto moderátorské změny jsou součástí dlouhodobé strategie, která má v ranním pořadu za úkol posilovat zpravodajství a publicistiku. Diváci se tak mohou těšit na více informačního servisu, přibydou zprávy o počasí i dopravě. Jak uvádí Wikipedie, pořad s původním názvem Snídaně s Novou už baví a informuje diváky dlouhých 30 let. První díl byl odvysílán 7. února 1994. Tehdy jej moderoval Libor Baselides a Lenka Hornová.

televize
Fotografie: Freepik

Diváci mají možnost se s novými moderátory setkat i osobně na poslední zastávce roadshow, která se koná právě u příležitosti 30. výročí pořadu. Dne 21. září se na ně budou moderátoři těšit na Karlově náměstí. Na SvětěKreativity jsme rovněž informovali o ostrém sporu Nory Fridrichové s vedením České televize. Moderátorka odhalila příčinu zrušení pořadu 168 hodin.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*