Tereza Ramba konečně prolomila hradbu mlčení. Její vyjádření k těžké nemoci srazilo celé Česko do kolen

Fotografie: che / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Ani známé herečce se nevyhnul covid-19, který se teď mezi lidmi masivně šíří. Své fanoušky však potěšila dobrou zprávou – už může zase pracovat.

Nevlídné počasí si vybírá svou daň i v čím dál větší nemocnosti. Mezi lidmi řádí chřipka, covid-19 i jiné respirační nemoci. I známou herečku Terezu Rambu poslala nemoc do postele. Teď však oznámila, že je zpět v plné síle a naskakuje opět do natáčení dobrodružného filmu Cukrkandl, na který se mohu diváci těšit už příští rok.

Znovu může naskočit do roztočeného filmu

Herečka Tereza Ramba oznámila svým fanouškům, že překonala nemoc a opět se zapojuje do pracovních povinností. Jako mnohé v této době ji skolil covid-19, naštěstí už je opět v plném zdraví.Zpátky ve hře. Nazdar, koviďáku, jsem zpátky,“ napsala na svém instagramovém profilu. Teď se hodlá soustředit na natáčení dobrodružného filmu pro celou rodinu Cukrkandl, kde hraje hlavní roli.

Film má hvězdné herecké obsazení a natáčí se na jižní Moravě. V hlavních rolích se tu objeví například Marek Adamczyk, Jiří Lábus, Jiří Dvořák, Jiří Zedníček a mnoho dalších. Režie se ujal Pavel Jandourek a film, jenž má výjimečnou poetiku, by měl do kin dorazit příští rok. Diváci se mohou těšit na propracované kostýmy a neotřelý humor. Veselí prý panuje i na samotném natáčení.

Jiřina Bohdalová po návratu z nemocnice poskytla nečekaný rozhovor. Její výpověď zaskočila celé Česko

Diváci se mohou těšit na výjimečný film

„Zábavný a napínavý scénář mě nadchnul, přečetl jsem ho jedním dechem. Jsem rád, že po letech bude konečně natočen film, který dětského diváka nepodceňuje a má výjimečnou poetiku, připomínající pro mne zcela zásadní film Páni kluci,“ cituje TN Jaroslava Plesla, jenž ve filmu ztvárnil postavu Lojzy Kolečkáře.

nemoc
Fotografie: Freepik

Tereza Ramba se tentokrát z nemoci dostala rychle a bez dlouhých následků. V létě 2022 si však prošla i se svými dětmi očistcem, když se jim doma střídaly nemoci více než dva měsíce v kuse. Na SvětěKreativity jsme také informovali o návratu Jiřiny Bohdalové z nemocnice poté, co prodělala otravu jídlem. Už poskytla i rozhovor.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*