V pouhých 51 letech zemřela hlavní hvězda oblíbeného seriálu, který si získal srdce milionů lidí

Fotografie: Jirka23 / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Hereckým světem otřásla smutná zpráva. V pouhých 51 letech zemřela hlavní hvězda seriálu All My Children. Všichni jí vzdávají hold.

Jihoafrická herečka Esta TerBlanche, která léta hrála v oblíbeném seriálu All My Children, zemřela, uvedla její publicistka a manažerka. Bylo jí pouhých 51 let. Smutná zpráva obletěla celý svět a všichni fanoušci seriálu nemohou uvěřit, že Esta již není mezi námi.

O smrti herečky informovala její manažerka

Lisa Rodrigo, publicistka TerBlanche, sdílela zprávu na Facebooku, kde napsala: „Moje přítelkyně a klientka Esta TerBlanche zemřela ve čtvrtek přirozenou smrtí. Čeká se na vydání pitevní zprávy. Stále to zpracovávám a jsem v šoku. Esta byla krásná duše. Jsem hrdá, že jsem ji znala a mohla s ní pracovat.“ Zprávu zveřejnil HollywoodReporter.

TerBlanche podle záznamů soudního lékaře zemřela v rezidenci v Los Angeles. Nebyly uvedeny žádné podrobnosti o příčině nebo způsobu její smrti. Její manažerka Annie Spoliansky v pondělí řekla: Esta byla tak laskavá, milující a starostlivá osoba. Tak hluboce pečovala o všechny lidi i zvířata. Měla veverky, které denně krmila a starala se o ně, své dvě kočky a koťata, o něž pečovala jako o své vlastní děti. Esta pro mě nikdy nebyla nic jiného než velkorysá a milá osoba a jsem vděčná, že jsem ji znala. Byla jsem zničená, když jsem se dozvěděla o jejím odchodu.“

V nedožitých 83 letech zemřel legendární český herec, který hrál hlavní role v těchto seriálech

Slavila úspěch především v seriálech

Esta TerBlanche se narodila 7. ledna 1973 v Rustenburgu v severozápadní provincii Jižní Afriky. Jako mladá kráska vyhrála Miss Teen South Africa v roce 1991, než vstoupila do hereckého světa, uvádí Deadline. V letech 1997 až 2001 hrála v All My Children maďarskou princeznu Gillian Andrassy Lavery. Hrála také v televizním seriálu Egoli: Place of Gold v letech 1992 až 1995.

Její úspěch však nijak neovlivnil její laskavou povahu. Nikdy nezapomněla na svou rodnou zemi a dělila svůj volný čas mezi Los Angeles a Jižní Afriku. Na SvětěKreativity jsme psali o dalším nečekaném úmrtí. V pouhých 30 letech zemřel oblíbený herec Mike Heslin.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*