Frontman oblíbené hudební kapely zemřel v pouhých 63 letech. Na víkend měl naplánovaný koncert

Fotografie: Wouter Engler / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Velmi nečekaně odešel do rockového nebe slovenský hudebník. Ještě hodiny před jeho smrtí nic nenasvědčovalo tomu, že by měl zemřít.

Smutná zpráva zasáhla slovenskou rockovou scénu. Ve čtvrtek 18. července náhle ve věku 63 let zemřel frontman kapely Quo Machine Miroslav Ripka. Jeho odchod byl velmi nečekaný. Fanoušci se těšili na jeho koncert, který měl proběhnout v sobotu. Kapela staví na rockových hitovkách od známých kapel a své fanoušky si našla i v zahraničí.

Ještě ráno byl v naprostém pořádku

„Odpočívej v klidu Stázo, děkuji za 30 let přátelství, 17 let společných koncertů s Quo Machine a kopec zážitků, které jsme jako kapela prožili a navždy zůstanou v srdcích pro každého, kdo s tebou hrál,“ sdílí na Facebooku smutnou vzpomínku jeho parťák z kapely, Petr Hrbek. Vzpomínky sdílejí i další přátelé a muzikanti. Smrt Miroslava Ripka byla podle všeho velmi nečekaná.

„Nemůžu tomu uvěřit. Ještě dnes ráno jsme se u mě ve firmě bavili a byl v pohodě. Žádné známky toho, že by ho něco bolelo nebo tak,“ cituje CNNPrimaNews vyjádření jednoho z uživatelů na sociálních sítích. Podobné překvapení vyjádřili i další. Mnozí se také těšili na koncert, který měl proběhnout jen dva dny po jeho smrti.

V pouhých 51 letech zemřela hlavní hvězda oblíbeného seriálu, který si získal srdce milionů lidí

S kapelou koncertovali i v zahraničí

Miroslav Ripka byl lídrem a zpěvákem kapely Quo Machine z Povážské Bystrice. Zaměřovala se na písničky nestárnoucích rockových legend jako AC/DC, Deep Purple, Scorpions a řady dalších. Kapela rovněž prorazila i v zahraničí. Kromě klubů na Slovensku potěšili svými koncerty posluchače i v Německu nebo v Polsku.

Miroslav Ripka byl rovněž podnikatelem, který založil klub Apollo. Ten sdružoval rockové muzikanty a kapely. Příčinu úmrtí oblíbeného hudebníka neuvedla rodina ani přátelé. Miroslav Ripka zemřel náhle 18. července. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o úmrtí hvězdy seriálu, který si zamilovaly miliony lidí. Herečce bylo pouhých 51 let.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*