Nejoblíbenější supermarket v Česku zavádí novou možnost platby, se kterou zákazníci ušetří hromadu peněz

Fotografie: Depositphotos

Lidl nedávno představil novou platební službu Lidl Pay, která zjednodušuje a zrychluje proces placení v obchodech pomocí mobilní aplikace.

Služba Lidl Pay je propojena s věrnostním programem Lidl Plus, díky čemuž systém automaticky uplatňuje slevy a akční kupony, což přináší další výhodu pro zákazníky. Je navržena tak, aby fungovala podobně jako jiné mobilní platební služby, například Google Pay nebo Apple Pay. Hlavní rozdíl však spočívá v tom, že při každé platbě dochází také k automatickému uplatnění slev.

Při nákupu aplikaci jednoduše využijete místo karty

Platba probíhá jednoduše – po naskenování kódu v aplikaci se nákup zaplatí a sleva se automaticky aplikuje. Tato služba je momentálně k dispozici pro uživatele karet VISA a Mastercard. Pro používání Lidl Pay je podle webu SuperMoney nejprve nutné mít účet ve věrnostní aplikaci Lidl Plus a chytrý telefon. Poté zákazník zadá údaje o své platební kartě přímo do aplikace, kde se tyto údaje bezpečně uloží.

Celý proces je navržen s důrazem na jednoduchost a bezpečnost. Lidl ujišťuje zákazníky, že údaje o jejich kartách jsou v bezpečí a společnost k nim nemá přístup. Platba je chráněná moderními bezpečnostními prvky, podle webu TheStockDork zahrnuje ověření pomocí otisku prstu nebo technologie Face ID, což zajišťuje vysokou úroveň zabezpečení.

Celý život to děláte špatně. O těchto skrytých funkcích nákupního košíku většina lidí netuší

Výhody používání aplikace

Hlavní výhodou používání Lidl Pay je výrazná úspora času při placení a snadné spravování slev. Všechny dostupné slevy a kupony jsou automaticky aplikovány, což zákazníkovi šetří čas, protože nemusí slevy uplatňovat ručně. Díky tomu je celý nákupní proces efektivnější a pohodlnější.

Aplikace
Fotografie: Pexels

Další výhodou je bezpečnost – díky ochraně pomocí kódu, otisku prstu nebo funkce Face ID je každý účet dobře zabezpečen, což minimalizuje riziko zneužití. Podobné platební metody již nabízí i jiné obchody. Nejedná se o jedinou novinku, která souvisí s nakupováním, na SvětěKreativity jsme už psali, že obchody zavádí časově omezené parkování.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*