Žena našla v lese podivně poskládané šišky. Hodlá je navštěvovat a fotografovat, dokud nezmizí

Fotografie: Freepik

Internet obletěly fotografie jednoho uměleckého díla z obyčejných šišek. Fascinující podívaná, kterou příroda každý den přetváří k obrazu svému.

Jedna žena při procházce se psem učinila opravdu nezvyklý nález. Podle deníku UPI žena uviděla zvláštní instalaci z obrovského množství šišek. Ty zde byly pečlivě vyskládány do velkého kruhu. Fotografie díla zaujaly sociální sítě i místní televize. Nálezkyně nepochybuje o tom, že se jedná o uměleckou instalaci, někteří lidé však mluví o mimozemšťanech nebo satanistických rituálech.

Její fotografie zaujaly celý internet

Margaret Zeitounyová si vyšla na procházku se svým psem ve Waltham’s Cedarwood Park v americkém státě Massachusetts. Jaké bylo její překvapení, když narazila na velké množství šišek, které byly uspořádány do kruhového tvaru mandaly. Dílo, které rozhodně nebylo přírodního původu, ji okamžitě zaujalo. Pořídila několik fotografií a umístila je na sociální sítě.

To ještě neměla tušení, jakou pozornost tím vzbudí. Mnoho lidí tato lesní umělecká instalace zaujala natolik, že začali spekulovat, kdo má tento výtvor na svědomí. Návrhy pochopitelně zahrnovaly mimozemskou tvorbu nebo nějaký typ satanského rituálu. Většina lidí se přiklonila k racionálnějšímu vysvětlení. Nedaleko lesa totiž sídlí velká univerzita a předpokládá se, že autorem by mohl být některý ze studentů.

Žena jako zarážku na dveře používala jantar v hodnotě 25 000 000 Kč. Zjistil to příbuzný po její smrti

Hodlá instalaci fotografovat, dokud nezmizí

„Nepřikláním se k mimozemšťanům, a už vůbec ne k satanskému rituálu. Oceňuji, že někdo strávil značné množství času tím, že dal obrazec dohromady a umístil jej na okraji stezky,“ cituje nálezkyni díla deník CBSNews. Margaret také médiím řekla, že hodlá chodit na toto místo každý den a dělat fotografie šiškového výtvoru tak dlouho, dokud nezmizí. Faktem je, že okolní příroda toto lidské dílo každým dnem přetváří.

Na mandale se objevují různobarevné listy, které sem padají z okolních stromů. Jeden den například přišla a zjistila, že někdo dotvořil kolem mandaly vnější okraj ze žlutě zbarvených listů. Fotografie tak každý den zachytí něco trochu jiného a Margaret toto přetváření opravdu fascinuje. Na SvětěKreativity jsme psali o jiných záhadných instalacích. Na různých místech světa se začaly objevovat velké stříbrné monolity. Jejich autorství dosud nebylo rozluštěno.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*