Nevlastní sestra Meghan poskytla skandální rozhovor. Tohle čeká Meghan a Harryho

Fotografie: Northern Ireland Office / Creative Commons / Attribution 2.0

Harry a Meghan prožívají náročné období. Meghanina nevlastní sestra teď prohlásila, že ani v jejich vztahu to není růžové.

Harry a Meghan žijí již několik let ve Spojených státech a zřekli se také svých královských rolí. Jejich popularita se za tu dobu významně snížila. Přicházejí také o lukrativní kontrakty se streamovacími společnostmi. Především Meghan se tak má cítit pod tlakem. Nyní nedorazila na velkolepou dobročinnou akci. Jak uvádí CNNPrimaNews, její nevlastní sestra Samantha Markleová se domnívá, že se jejich manželství blíží ke konci.

Jejich manželství údajně prochází krizí

Každoroční dobročinná akce v Santa Barbaře, kam se sjíždí řada celebrit, se tentokrát musela obejít bez vévodkyně Meghan. Ta údajně onemocněla, a tak princ Harry dorazil sám. Na akci One805Live!, kterou každoročně pořádá Kevin Costner na podporu všech záchranných složek, předával cenu pilotovi vrtulníku Lorenu Courtneymu.

Objevily se však i spekulace o tom, zda Meghan opravdu před účastí na akci zastavila nemoc. Její nevlastní sestra Samantha Markleová totiž poskytla rozhovor, v němž potvrdila, že manželství Harryho a Meghan prochází krizí. Ve svých tvrzeních se opírá o záběry páru z poslední doby, kdy mezi nimi nedochází k žádnému fyzickému kontaktu.

Oslava 40. narozenin prince Harryho měla zásadní vadu. Podle expertů toho může navždy litovat

Manželé přichází i o lukrativní kontrakty

Už v červenci o rozporu mezi manželi spekuloval královský expert Tom Quinn. „Mezi Harrym a Meghan narůstá rozpor způsobený Meghaninými rostoucími obavami, že se její život nevyvíjí směrem, který si naplánovala – miluje pozornost médií a nenávidí skutečnost, že průzkumy naznačují, že už se o ni a Harryho americká veřejnost příliš nezajímá,“ řekl podle deníku Mirror. To potvrdil i průzkum ze začátku tohoto měsíce, podle nějž došlo k masivnímu propadu v popularitě Harryho a Meghan od jejich přestěhování do USA.

Manželé také loni přišli o luxusní smlouvu se společností Spotify na 20 milionů dolarů. Ani Netflix neplánuje prodloužit kontrakt, který s párem uzavřel v roce 2020. Smlouva podepsaná na pět let vynesla manželům sto milionů dolarů. Zdá se však, že do budoucna už s takovým typem příjmu počítat nemohou. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o překvapivé reakci královské rodiny na jubileum prince Harryho, které nedávno oslavil.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*