Jen 1 ze 100 lidí pochopí, která žena v obrázku je skutečně těhotná. Důkazu si všimne jen génius

Muž
Fotografie: goniec

Tato záludná hádanka se objevila na platformě TikTok a jejím zadáním je odhalit, která ze tří žen na obrázku je skutečně těhotná.

Řešení hádanek není jen zábava pro chvíle nudy, ale i vynikající cvičení pro náš mozek. Ten, stejně jako svaly, potřebuje trénink, aby zůstal v nejlepší formě. Pravidelné luštění rébusů zlepšuje naše schopnosti logického myšlení, zvyšuje pozornost a bystrost. Tato hádanka vyžaduje zaměření na detaily, abyste odhalili, která z žen je skutečnou, těhotnou manželku pacienta.

Odpověď je ukrytá v detailech

Tento zdánlivě jednoduchý úkol vyžaduje nejen soustředění, ale i schopnost si všímat drobností. Na obrázku vidíme tři zdánlivě těhotné ženy a mladého muže ležícího na nemocničním lůžku. Muž byl po autonehodě několik měsíců v kómatu a po probuzení si nic nepamatoval. Když otevřel oči, spatřil tři ženy, z nichž každá tvrdí, že je jeho manželka a že čeká jeho dítě.

Hádanka s těhotnými

Zcela zmatený muž si klade otázku: „Která z nich je opravdu má manželka?“ Na první pohled by se mohlo zdát, že je těžké rozhodnout, která ze tří žen je skutečnou manželkou. Na první pohled je každá z nich těhotná a nejsou mezi nimi žádné zjevné rozdíly. Pokud se však zaměříte na detail, který vám napoví pravdu, zjistíte, že odpověď je jednodušší, než se zdá.

Hádanka

Do 12 sekund najde 3 rozdíly mezi těmito obrázky jen génius s vysokým IQ nad 134

Obrázek, který v sobě nese skutečnost o těhotenství

Tou správnou odpovědí je žena s číslem 3. Proč právě ona? Odpověď se skrývá v několika skutečnostech. Nejprve si všimněte, že její břicho je největší, což naznačuje, že je nejblíže termínu porodu. Jelikož muž byl několik měsíců v kómatu, logicky by jeho manželka měla být těsně před porodem, protože dítě bylo počato před nehodou. Další důležitý detail je rozvázaná obuv.

Velké břicho ženě brání v tom, aby si zavázala boty, a její manžel, který byl v nemocnici, jí s tím nemohl pomoci. Tento rébus je skvělým příkladem toho, jak i zdánlivě jednoduché hádanky mohou ukrývat hlubší a zajímavější řešení, které odhalíte jen tehdy, když se zaměříte na důkladné pozorování. Na SvětěKreativity jsme zveřejnili také optickou hádanku s dortíky.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*