Spekulace o rozvodu Harryho a Meghan sílí. Obavy odborníků se postupně potvrzují

Fotografie: Depositphotos

Na společné akci se tito dva už delší dobu neukázali a princ Harry teď míří na cestu po Africe bez Meghan. Spekulace o krizi manželství jen sílí.

Vztah Harryho a Meghan údajně prochází krizí a podle TN se dokonce spekuluje i o rozvodu. Svědčí o tom řada náznaků, kterých si všímají experti i zdroje blízké manželskému páru. Nejvíce viditelná je změna v jejich veřejných vystoupeních. V poslední době se totiž objevují na akcích bez svého protějšku nebo se vyhýbají fyzickému kontaktu. Princ Harry navíc opět míří na cestu do Afriky, tentokrát však bez Meghan.

Manželé už nechodí na akce společně

V poslední době se začaly množit spekulace o tom, že to ve vztahu Harryho a Meghan skřípe, jak jsme psali na SvětěKreativity, prvních náznaků si všiml královský expert již v červenci. Nevlastní sestra Meghan pak v nedávném rozhovoru rovněž potvrdila, že je přesvědčena, že vztah Harryho a Megan prochází hlubokou krizí. Manželé se spolu už téměř neukazují na veřejnosti, a pokud ano, vyhýbají se vzájemnému fyzickému kontaktu.

Na každoroční dobročinnou akci v Santa Barbaře, již pořádá herec Kevin Costner, dorazil Harry bez Meghan. Ta se měla omluvit z důvodu nemoci. Pár dní na to to byla pro změnu Meghan, která se sama ukázala na galavečeru pro dětské nemocnice v Los Angeles. Princ Harry dva dny na to odletěl do Londýna, aby se zúčastnil předávání cen WellChild. A hned tak se domů nevrátí.

Prince Williama rozhořčilo chování Meghan Markle. Její čin může mít tragický dopad na celou rodinu

Harry se těší na setkání se starými přáteli

Z Velké Británie totiž bude pokračovat na neplánovanou cestu po Africe, kde ho Meghan tentokrát doprovázet nebude. Podrobnosti k cestě však Harry tají. S jistotou by měl navštívit Johannesburg a Kapské město, kde má rodina jeho matky dům a on tu má řadu starých přátel. Deník Marca také citoval blízký zdroj manželského páru, podle nějž mají manželé odlišný pohled i na budoucí život.

Zatímco princi Harrymu se stýská po starém životě ve Velké Británii a americký životní styl mu k srdci nepřirostl, Meghan si chce plnit svůj sen o megastar v Americe. Tyto dvě touhy jsou prakticky neslučitelné. Těžko si představit, že by byla Meghan ochotná následovat Harryho zpět do Velké Británie po všech peripetiích, které se mezi nimi a královskou rodinou za poslední roky odehrály.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*