Prince Williama rozhořčilo chování Meghan Markle. Její čin může mít tragický dopad na celou rodinu

Fotografie: Depositphotos

Meghan Markle dostala k zásnubám prsten s diamanty, které jsou památkou na princeznu Dianu. Znepokojený William má obavy, že prsten zmizel.

V poslední době se spekuluje o tom, že je manželství prince Harrryho a Meghan v krizi. Už dříve také lidem neuniklo, že se Meghan přestala na akcích objevovat se zásnubním prstenem. A ten není cenný jen pro ni. Jak uvádí deník Express, drahokamy v prstenu totiž pochází ze šperkovnice zesnulé princezny Diany. Znepokojený William se teď ptá, kam památka po jejich matce zmizela?

Letos ho na ruce už neměla

Princ William je údajně znepokojen kvůli drahokamům, které patřily jeho zesnulé matce, princezně Dianě, a později je dostala Meghan Markle jako součást zásnubního prstenu od prince Harryho. Dva kameny pocházející z Dianiny šperkovnice byly spolu s jedním kamenem z Botswany zasazeny do jednoduchého zlatého kroužku. Meghan dostala prsten při zásnubách v roce 2017.

Nedlouho na to prošel prsten drobnou proměnu, když si Meghan k úzkém zlatému proužku nechala přidat ještě jeden. Novou variantu prstenu pak předvedla na akci Trooping the Colors v roce 2019. Letos se však prsten na její ruce přestal objevovat. Meghan prsten na ruce neměla ani na akci Invictus Games, která se konala koncem července. Na SvětěKreativity jsme už psali, že v posledních dnech sílí spekulace o tom, že manželství Harryho a Meghan spěje k rozvodu.

Britská královská rodina zaskočila širokou veřejnost. Čeká je nový přírůstek

William se bojí, že přijdou o památku po matce

O to větší obavy má údajně princ William o osud prstenu, který nejspíš někam zmizel. William je pověstný ochranou památky své matky a šperky, jež nosila, k ní jednoznačně patří. Podle deníku Mirror zdroj blízký paláci prozradil, že se William se svými obavami svěřil přátelům a rád by věděl, co se s prstenem stalo. Zdroj uvedl, že je William znepokojen, když neví, kde šperk jeho matky je.

prsten
Fotografie: Freepik

Faktem však také je, že bratři spolu již dlouho dobu vůbec nekomunikují, a tak se nepředpokládá, že by se William na prsten vyptával přímo Harryho. Meghan však kromě drahokamů v prstenu nosila i jiné šperky, které původně patřily princezně Dianě. Její nejznámější šperk, zásnubní prsten s tmavě modrým drahokamem, však zůstává stále poblíž Williama. Princezna Kate ho totiž dostala od Williama k zásnubám.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*