Meghan Markle proti sobě svým činem poštvala širokou veřejnost v čele s královským palácem

Fotografie: Depositphotos

Meghan si slízla ostrou kritiku za výběr šatů, které vynesla na galavečer pro dětskou nemocnici. S hlubokým výstřihem vypadala spíše jako na lovu.

Okouzlující, nebo nevhodné? Lidé se vyjádřili k outfitu, který si Meghan Markle vzala na akci pořádanou pro dětskou nemocnici v Los Angeles. Rudá barva a nepadnoucí výstřih, to se podle mnohých vůbec nepovedlo. Jak uvádí deník Super, někteří ji podezírají z toho, že se vydala spíše na lov než na akci pro děti. U jiných však zabodovala tím, že zrecyklovala staré šaty a ušetřila tak přírodu.

Šaty už na sobě měla v roce 2021

Meghan Markle si vyrazila bez Harryho a okamžitě se dostala do hledáčku médií. Především však kvůli svým šatům, které si na charitativní akci pro dětskou nemocnici v Los Angeles oblékla. Podle mnohých šlo o nevhodný kousek pro tuto příležitost a hodilo by se něco více decentního. Rudé šaty od Carolina Herrera na ní přitom lidé neviděli poprvé. Už v roce 2021 je vynesla na veteránský galavečer, kde ji tehdy princ Harry doprovázel.

Tentokrát byla bohatá sukně přešitá do jednoduchých šatů, hluboký výstřih však zůstal. Jak píše CNN, někteří lidé této „recyklaci“ tleskají. Meghan se tak zařadila ke hvězdám, jako je Cate Blanchett, Gwyneth Paltrow nebo Billie Eilish, které si rovněž ve snaze podnítit diskuzi o udržitelnosti v módě berou na červené koberce své staré outfity. Zda však v tomto duchu přemýšlela i Meghan, bohužel není známo.

Spekulace o rozvodu Harryho a Meghan sílí. Obavy odborníků se postupně potvrzují

Možná už loví náhradu za Harryho

Podle některých jsou však její šaty jasným vzkazem pro královský palác. Meghan se nikdy netajila tím, že během svého pobytu u královské rodiny musela volit mnohem méně nápadné barvy. Nikdy nesměla volit stejnou barvu jako královna ani ostatní starší dámy ve společnosti. Šatník si tak vybavila kousky v nenápadných béžových a bílých odstínech, u nichž byla velká pravděpodobnost, že nebudou porušovat protokol.

Poté, co se však s princem Harrym odstěhovali do Ameriky, vrací se postupně ke svému původnímu stylu oblékání. Mnohé však napadá i možnost, že sexy červené šaty oblékla Meghan z úplně jiného důvodu. Jednoduše si vyšla na lov. Na SvětěKreativity už jsme psali, že sílí spekulace o rozvodu Harryho a Meghan. Společně se na veřejnosti už dlouho neukázali.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*