Divácky oblíbená soutěž StarDance proti sobě poštvala celé Česko. Osud 13. řady je v ohrožení

Fotografie: VitVit / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Velmi hlasitě se ozvali diváci, kteří byli zklamaní z prvního dílu dalšího ročníku oblíbené soutěže StarDance. Stýská se jim po přísném porotci.

Diváci se měli možnost v sobotu podívat na první díl 13. řady oblíbené taneční soutěže StarDance. Zatímco moderátorská dvojice zůstala tradiční a pořadem tak stále provází Marek Eben a Tereza Kostková, složení poroty doznalo změn. Zdeňka Chlopčíka nahradil v porotě Jan Tománek. Podle ohlasů diváků to však nebyl nejlepší nápad, a jak uvádí Super, od soboty nekritizují nic jiného.

Chlopčíka nahradil Jan Tománek

Oblíbeného, ale přísného porotce Zdeněka Chlopčíka už v této řadě StarDance neuvidíme. V pořadu byl součástí poroty od samého začátku a měl pověst porotce, který si nebere servítky. Jeho osobnost je však natolik výrazná a nenahraditelná, že se mnoho lidí po odvysílání prvního dílu pustilo do jeho nástupce Jana Tománka.

Ten, jak uvádí Extra, tančil v loňském ročníku po boku Ivany Chýlkové. Letos se z parketu přesunul do poroty, kde doplnil Tatianu Drexler a Richarda Genzera. Ovšem divákům se tato změna vůbec nelíbí a na Janu Tománkovi opravdu nenechali nit suchou. „Nikdo nechápe vyšoupnutí Chlopčíka. A už vůbec nikdo nechápe kecy Tománka. Vždyť to bolí všechny. Ach jo, tohle se StarDance nepovedlo,“ zní jeden z rozhořčených komentářů.

Diváky oblíbeného pořadu TV Nova Snídaně čeká zásadní změna. Tohoto rozhodnutí se mnozí Češi obávali

Někteří volají po petici

„Všichni tančili skvěle, úžasná atmosféra, jediný rušivý element celého pořadu je pan Tománek,“ napsala další fanynka pořadu. Lidé pláčou po energii a osobnosti pana Chlopčíka. Někteří dokonce požadují petici za jeho návrat do pořadu. Podle počtu kritických komentářů to vypadá, že by se pod ní nejspíš sešlo mnoho podpisů. Bez pana Chlopčíka už to jednoduše pro mnohé není ta pravá StarDance.

Nutno podotknout, že se sešlo i pár těch, kteří se nového porotce zastali. „Proč ty nářky kvůli Chlopčíkovi? Je zkrátka pryč a já marně hledám důvody, proč se vám pan Tománek nelíbí,“ zněl jeden z nich. Na čem se však většina komentujících shodne, je fakt, že letošní ročník je opravdu nabitý šikovnými tanečníky a vybírat ty nejlepší rozhodně nebude nic jednoduchého. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o čtyřech tančících důchodkyních, které rozjásaly publikum soutěže.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*