Velký horoskop na rok 2022. Astrologická předpověď pro všechna znamení prozradí, co vás příští rok čeká

Fotografie: Depositphotos

Někteří si řeknou, že je velice dobře, že rok 2021 končí, a doufají, že rok 2022 bude úplně o něčem jiném. Díky horoskopům se můžete dozvědět, co vás čeká.

Rok 2022 bude v mnoha věcech pokračovat jako rok 2021. Nový rok začne různými prověrkami v oblasti financí, lásky a všech vztahů, takže byste si měli ihned začít projevovat více lásky. První polovina jara bude plná různých událostí, jak pozitivních, tak negativních. Některá znamení zvěrokruhu budou moci restartovat určité oblasti života. Co čeká právě vás?

Berani budou muset jednat

Rok 2022 vám přinese řadu nových příležitostí, otázkou zůstává, jestli budou realizovány. Začátek roku je vhodný pro práci s podvědomím a emocemi a pro cestování. Od května už nebudete moci jen sedět, je třeba začít jednat. Můžete se přidat k nějakému talentovému kroužku. Měli byste si naplánovat dovolenou mezi srpnem a říjnem.

Fotografie: Pixabay

Pro Býky to bude zásadní rok

Už na konci roku 2021 jste pocítili hodně změn. Nový rok bude jen pokračovat tam, kde skončil rok 2021, jen to půjde trošku rychleji. Pro někoho to bude změna zaměstnání, pro jiného narození dětí nebo vnoučat, rozvoj nadání a schopností. Lidé, kteří by vám mohli pomoci splnit si svůj sen, budou najednou úplně všude.

Blížencům hrozí rozchod

Blíženci by měli být připravení na to, že v roce 2022 budou muset být aktivní. První polovina roku se bude nést v duchu studií a plánování, realizovat byste měli začít až později. Blíženci, kteří se náhle ponoří do práce, riskují, že tím ohrozí svůj vztah. Od konce října přichází riziko různých skandálů.

Fotografie: Pixabay

Raci by měli organizovat své věci

Měli byste přehodnotit své hodnoty a změnit své chování, abyste dosáhli toho, co opravdu chcete. Není čas ztrácet čas, od začátku roku budete nabití energií a rozhodně byste neměli zlenivět. Jistě se vyplatí vše si organizovat a hlavně mít vždy plán B. Nebojte se nic, když dodržíte těchto pár kroků, bude se vám dařit.

Lvi by neměli brát více úkolů

Lvi čeká rok plný emocí, nových známostí a nečekaných vyhlídek. Vzhledem k tomu, kolik budete mít naplánovaných akcí, se může stát, že se vám z toho až bude točit hlava. Budete velice potřebovat podporu milovaného člověka, na to myslete. Je to pro vás opravdu důležité, abyste měli sílu všechno to zvládnout.

Fotografie: Pixabay

Pro Panny budou nejdůležitější vztahy

V roce 2022 by se Panny měly zaměřit na svůj profesní rozvoj a sebezdokonalování. Vaše vlastnosti – pečlivost a smysl pro detail, vám pomohou na cestě k úspěchu a růstu. Nejdůležitějším tématem v tomto roce pro vás ale budou vztahy, takže se můžete těšit na romantická rande a schůzky.

Váhy najdou své vysněné místo

Rok 2022 bude pro Váhy víceméně klidný, ale pouze za předpokladu, že položíte dobrý základ. Můžete očekávat kariérní růst. Pokud hledáte práci svých snů, dost možná se stane, že ji najdete. Pouze v dubnu byste si měli dát pozor na různé překážky a nástrahy. Je lepší se držet dál od lidí, kteří pouze závidí a nepřejí nic dobrého.

Fotografie: Pixabay

Štíři se budou vzdělávat

Pro Štíry bude rok 2022 velice krušným a emocionálním rokem. Dost z vás na něj možná bude vzpomínat jako na rok, který byl plný zásadních životních změn. Zvýšenou pozornost byste měli věnovat především květnu a listopadu. Nastal čas na to konečně zvednout zadek z gauče a začít jednat. Po roce plném odpočinku byste se měli hlavně vzdělávat.

Střelci by měli šetřit

Střelcům se doporučuje, aby již v lednu začali trénovat a zlepšovat své profesní kvality. V práci byste se měli soustředit především na velké projekty, které sice budou vyžadovat hodně úsilí, ale vyplatí se. V roce 2022 pro vás bude nejlepší, když začnete hned od začátku šetřit peníze. Začátkem podzimu věnujte pozornost zejména svému zdraví.

Fotografie: Pixabay

Kozorozi by si měli dát pauzu

Mnoho Kozorohů zahájí rok 2022 existenční krizí, která je bude doprovázet možná až do dalšího roku. Bude pro vás dobré, když na chvíli vypnete a dáte si pauzu. Od února byste se ale měli vrátit v plné síle, vaše rostoucí kariéra bude totiž potřebovat hodně pozornosti.

Vodnáři by měli zvážit návštěvu psychologa

Přišel čas na to, abyste konečně poznali sami sebe. Začněte například navštěvovat psychologa nebo astrologa, vzdělávejte se a vneste do svého života závan čerstvého vzduchu. Změny vás budou doprovázet celý rok, ale v únoru, srpnu a listopadu byste měli být obzvlášť ostražití. Plány se totiž mohou začít rychle měnit.

Fotografie: Pixabay

Ryby začnou pořádně pracovat

Rok 2022 začnou Ryby s velkou dávkou různých příležitostí. Můžete se vyšplhat na vrchol kariérního růstu, potkáte životní lásku nebo se také můžete stát rodiči. To vše je možné, pokud jen nebudete sedět a čekat, až vám tyto příležitosti spadnou do klína. V létě byste se měli zajímat zejména o své zdraví.

Zdroj: YourTango

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]