Meteorologický jev, nebo dílo Boží? Zajímavý světelný útvar na obloze rozděluje veřejnost

Jakmile se na obloze objeví něco neobvyklého, lidé začnou věřit, že se jedná o nadpřirozený jev. To, co se objevilo v Itálii má prý na svědomí Bůh. Takto o daném jevu mluví celá řada lidí. My se jim nedivíme, jelikož vše vypadá opravdu velmi zajímavě, až zvláštně. Je štěstí, že když tuto nádheru Alfredo Lo Brutto viděl, rozhodl se vzít svůj fotoaparát a vše natočit. Jeho fotografie obletěla celý svět a rozdělila lidi na dva tábory. Jedná se o meteorologický jev, nebo dílo Boha?

Úžasná podívaná na obloze uprostřed moře

Alfredo Lo Brutto jenom tak pozoroval moře a mraky, které putují na obloze. Najednou došlo ke zcela unikátnímu jevu. Mraky se rozestoupily a v jednom místě začalo ostré světlo dopadat přímo na mořskou hladinu. Tento jev byl několikrát popsán i v bibli, a to jako dílo Boha. V tu chvíli bylo jasné, že musí tento jev nejenom natočit, ale poslat ho do světa.

Opravdu za vším stojí Bůh?

Bible podobné jevy popisuje a tak je jasné, že mnoho věřících za tím vidí právě dílo Boha. Jak jinak si vysvětlit, že v zatažené obloze se najednou objeví prostor, kudy může sluneční světlo prosvítit. Reálně to přece není možné. Musí se jednat o zázrak a také boží dílo.

Proti těmto názorům samozřejmě stojí ti, kteří jsou přesvědčeni o tom, že se nejedná o boží dílo, ale o meteorologický jev. Mraky netvoří jednolitý celek. Tvoří se shluky, které se mohou v jednom místě oddálit a potom vytvořit tento zcela unikátní, ale logicky vysvětlitelný jev.

 Silueta připomínající Ježíše

Jako by chtěl Bůh ukázat svou existenci a svou moc tím, že zopakuje jeden z jevů popsaných v Bibli. Navíc jako by se rozhodl ji ještě podpořit tím, že ukáže svou siluetu. Zadívejte se na obrázek a jistě v něm uvidíte Ježíše, v typické pozici, kdy byl připoután na kříži. Nebo v pozici, která je tolik typická pro sochu stojící v Riu v Brazílii. Jaký máte na daný úkaz názor? Jedná se o náhodu a meteorologický jev, nebo se naopak jedná o boží dílo, které chce upozornit na to, že Bůh tu stále je a kdo nevěří, měl by změnit své chování.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]