Kuřecí steaky se zeleninou nadchnou každého milovníka masa. Zkuste je

Milujete kuřecí steaky a rádi si je často dopřáváte? Rádi zkoušíte různé variace, jak maso připravit? Zkuste připravit něco unikátního, co si spolu se svou rodinou doslova zamilujete. Nabízíme vám naprosto originální a báječný recept, který každé oslní. Díky rychlé a jednoduché přípravě vám zároveň zůstane mnoho volného času, který byste jinak strávili v kuchyni u plotny. Pojďte do toho a zažijte chuťový šok.

Recept, který mění dějiny

Kuřecí maso patří k nejoblíbenějším pokrmům dnešní doby. Lidé si ho dopřávají každý den po celém světě. Lze ho upravit na stovky způsobů, ale ve finále má stejně každý svůj oblíbený recept. Pokud ovšem vyzkoušíte tento recept, vše se změní. Stane se součástí vaší domácnosti na dlouhá léta, a možná ještě i vaše vnoučata se s ním budou chlubit. Je jednoduchý, rychlý, ale především báječně chutný.

Velmi snadná příprava

Snadno si tak připravíte skvělý oběd, který bude všem chutnat. Rozhodně nestrávíte v kuchyni dlouhé hodiny, a ani nebudete muset dlouze nakupovat. Bohatě vám budou stačit následující suroviny a ingredience: 4 kousky kuřecích steaků, prsou, filet, 2 cibule, 7 rajčat, tatarskou omáčku, nastrouhaný sýr, koření na gril, pepř a sůl.

Doplňte hranolky

Máte-li vše připraveno, postupujte následujícím způsobem. Nařežte si kuřecí maso na plátky a zvolte vámi požadovanou tloušťku, u všech stejnou. Hezky ho naklepejte, aby se důkladně propekl. Připravte si zapékací mísu, nebo pekáč. Vymažte ho máslem nebo vámi oblíbeným margarínem.  Maso důkladně osolte a opepřete.

Na plátky masa naneste rovnoměrně tatarskou omáčku a posypte je jemně nasekanou cibulkou. Rajčata nakrájejte na plátky a na každý kuřecí filet jich pár přidejte. Následně je posypte nastrouhaným sýrem. Vložte do rozehřáté trouby na 190 °C a pečte 25 až 30 minut. Doporučujeme jako přílohu hranolky nebo pečené brambory. Přejeme dobrou chuť.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]