Nápoj ze skořice vyrovnává hladinu cukru v krvi, pomáhá hubnout, předchází cukrovce a ničí infekci

Jestliže chcete udělat něco navíc pro své zdraví, ale zároveň nechcete utratit miliony, vsaďte na mletou skořici. Pomůže jak s hubnutím, tak například i se zápachem z úst. 

Uvažovali jste někdy o tom, že by vám se zdravotními problémy mohlo pomoci něco tak obyčejného jako je mletá skořice? Zní to neuvěřitelně, ale skutečně tomu tak je. Pokud tomu nevěříte, tak vám ani nic nebrání tuto metodu vyzkoušet, jelikož skořici seženete prakticky všude a za příznivé ceny.

Zápach z úst již nebude vaším problémem

Stačí vám vlastnit pár skořicových lusků, ty dejte do mlýnku a pomelte je na prášek. Ten následně skladujte v uzavíratelné skleněné nádobě, vydrží vám až 6 měsíců, pokud ho samozřejmě dříve nespotřebujete. Pokud chcete jít do této kůry naplno, tak byste měli konzumovat jednu čajovou lžičku skořice 3 krát až 6 krát denně po dobu 30 dnů. Poté si dejte měsíční pauzu a následně můžete kůru opakovat.

Tato kůra vám pomůže například i se zápachem z úst. Ten je totiž (pokud máte dobrou hygienu) způsobený hlavně poruchami trávicího traktu, zejména žaludku. Skořice má schopnost ničit mikroby působící tento zápach a reguluje žaludeční činnost. Zároveň, díky skořicovému aldehydu a epikatechinu, zastavuje proces, který spouští Alzheimerovu chorobu.

Hubnutí vám půjde levou zadní

Skořice dokáže regulovat činnost slinivky břišní a krevního cukru, zároveň i prodlužuje pocit sytosti. Urychluje trávení tuků a zabraňuje tvorbě přebytečné tukové tkáně, díky čemuž se vám bude lépe hubnout. Samozřejmě vám nestačí si jen přidat do jídelníčku skořici, je potřeba také dodržovat správné stravování a pravidelně cvičit. Pokud si dáte lžičku skořice vždy před jídlem, pomůže vám s trávením.

Snižuje hladinu cukru v krvi a zároveň i stimuluje a reguluje vyměšování inzulinu ve slinivce břišní. Dokáže tedy vyrovnat hladinu cukru v krvi a předcházet vzniku cukrovky. Má také silné, protinádorové účinky. Účinné látky v ní obsažené napadají mutantní buňky a zabraňují jejich chorobnému růstu. Jen je potřeba brát ohledy na to, že konzumace skořice se nedoporučuje během těhotenství a kojení.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*