Chlapec našel na parkovišti peněženku a poslušně ji vrátil. Na oplátku dostal srdcervoucí dopis, který všechno změnil

Fotografie: Depositphotos

Chlapec se zachoval tak, jak by se zachoval jen málokdo, kdyby našel peněženku plnou peněz. On se totiž rozhodl, že ji vrátí.

Peněženka a telefon jsou dvě věci, které zkrátka nechcete ztratit. Protože když se to stane, budete tak akorát ve zbytečném stresu. V peněžence totiž máte úplně všechny karty a všechny možné informace o vás – o telefonu ani nemluvě. Pokud člověk ztratí peněženku, musí okamžitě kontaktovat všechny banky, aby mu zablokovaly karty. Někdy to ovšem dopadne dobře a peněženku najdete doma. Toto ale není ten případ.

Chlapec peněženku vrátil

Justin Terrell jednoho dne našel peněženku na parkovišti před nákupním centrem. Rozhodl se, že najde jejího majitele, a tak začalo pátrání. Po chvíli hledání naštěstí majitele skutečně našel a chtěl mu peněženku vrátit. Justin se tak setkal s mužem, jenž se jmenoval Chris. Ten byl velmi potěšený, když viděl peněženku, kterou několik hodin hledal.

Fotografie: Depositphotos

Vše dopadlo úplně jinak

Od té doby se chlapec s tímto mužem neviděl. O pár týdnů později ale přišel dopis, který vlastně vše změnil. A jakmile si ho chlapec přečetl, nahrnuly se mu slzy do očí a on se nezmohl na slovo. Nikdy totiž nečekal, že by se mohlo stát něco takového, a na muže, jemuž vrátil peněženku, už vlastně skoro zapomněl. V dopise bylo napsáno:

„Justine, jmenuji se Peaches a když jsi jednoho dne přišel k nám domů s peněženkou mého manžela, viděla jsem tě z okna. Chris mě požádal, abych ti poslala 1 500 korun jako poděkování za tvoje úctyhodné gesto. A já se ti moc omlouvám, že mi to trvalo tak dlouho. Chris ale bohužel před několika týdny zničehonic zemřel a já jsem úplně zapomněla poslat peníze. Proto to dělám až teď. Ještě jednou děkuji.“

Zdroj: Onlinenytt

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*