Pořiďte si ji dálniční známku online a udělejte něco pro přírodu

Zdroj fotografie: Depositphotos

Máte špatné svědomí, že využíváte auto, které produkuje emise? Pak se ze špatného pocitu vykupte. Jak? Až si budete pořizovat dálniční známku, přispějte na výsadbu stromů, které zlepší prostředí, v němž žijeme. Poradíme vám, jak na to.

Kde koupit dálniční známku?

Bez vozidla se dnes leckde neobejdeme. Po cestě ve městě můžeme využít MHD, na delší trasy je ale lepší využít automobil. Výfukové plyny samozřejmě ale nesvědčí životnímu prostředí, emise CO2, které produkují automobily, mají za následek řadu nepříznivých klimatických změn. Mezi ně patří globální oteplování, ztráta přirozeného prostředí pro zvířata, v neposlední řadě zplodiny dýcháme. Jak tuto situaci zlepšit? Pomáhají „plíce planety“, tedy lesy, které produkují kyslík. Abyste i vy přispěli k lepšímu prostředí, můžete koupit dálniční známky online. Oficiální prodejce je sice edalnice.cz, ovšem existuje přeprodejce CZdalnice.cz, kde z každé dálniční známky investují finanční podporu na sázení stromů.

Jak koupit dálniční známku?

Tento projekt má dlouhodobý cíl zasadit jeden strom za každou známku, což je ideální kompenzace za každého řidiče. Prozatím se podařilo vysázet více jak 56 000 stromů, čísla však rostou, protože lidé na celém vidí smysl v tom, aby podpořili výsadbu rostlin, které chrání nás i naše prostředí. Ptáte se, kde koupit dálniční známku? Podívejte se právě na web CZdalnice.cz, kde jen zadáte SPZ, druh dálniční známky a vyplníte platnosti známky. Pak už jen zaplatíte. Vše z pohodlí domova. Koupit dálniční známku je otázka pár minut, stačí jen pár kroků k tomu, abyste měli přístup na dálnici a navíc ještě uděláte něco pro dobrou věc. Tato služba je skvělým nápadem, jak snížit dopad vašeho (ne)ekologického otisku na prostředí kolem vás. Stojí to pár korun a efekt je maximálně přínosný.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*