Policisté na takový zákrok nebyli připraveni. Jeden z mužů dostal geniální nápad, který dívku zachránil

Fotografie: Depositphotos

V pondělí 24. června došlo k události, která potvrdila důležitost efektivní práce policie. Gorzowští policisté obdrželi dramatický telefonát od matky sedmiměsíčního dítěte.

Kolem 19:30 přijal policista ve službě v Gorzów Wielkopolski zoufalý telefonát. Zdrcená matka naléhavě žádala o pomoc při převozu své dcery na pohotovost do nemocnice. Sedmiměsíční holčička ztrácela vědomí a vyžadovala okamžitou lékařskou péči. V takových situacích se počítá každá minuta.

Ani na vteřinu nezaváhali

Policisté z oddělení pořádkové policie zareagovali okamžitě. Dorazili na místo a podle webu Parenting převzali auto, které řídil strýc dítěte. Jejich úkolem bylo zajistit rychlý a bezpečný převoz na pohotovostní oddělení nemocnice. Ulice byly přeplněné, takže policisté museli zajistit, aby jim ostatní řidiči dali přednost. I přes hustý provoz se podařilo dorazit do nemocnice.

Díky rychlé a efektivní akci policistů se podařilo zajistit včasný a bezpečný přístup do nemocnice, i když projet přeplněným centrem města nebylo snadné. Před nemocniční pohotovostí už čekal lékařský tým. Záznam celého zásahu, rychlosti i pohotovosti profesionálů byl zachycen na kameru v autě a následně zveřejněn na síti YouTube a můžete jej zhlédnout níže.

Policistka si všimla zvláštních samolepek na svém autě. Z jejich významu se jí hrůzou zastavilo srdce

Díky sehranosti a spolupráci zachránili lidský život

Lékařům z víceoborové provinční nemocnice v Gorzów Wielkopolski se podařilo dítěti zachránit život. Záchranná akce byla rychlá a koordinovaná, což hrálo klíčovou roli v úspěšném zakončení této dramatické situace. Tento incident je důkazem toho, jak rychlá reakce a profesionální přístup mohou mít zásadní vliv na záchranu lidských životů.

Díky tomu, že policisté zachovali klid a jasnou hlavu, dokázali na místo dorazit včas a uklidnit tak nejen zoufalou maminku, která se bála o život své dcery, ale také dorazit s malou holčičkou včas k odborníkům. O tom, jak je práce policistů potřebná, jsme čtenáře deníku SvětKreativity informovali nedávno, ve článku o 13leté dívce, která zachránila matku za volantem.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*