Žena údajně již nebyla schopná otěhotnět. Při pohledu na ultrazvuk doktorky zalarmovaly celou nemocnici

Fotografie: Depositphotos

Lékaři nevěřili svým očím při pohledu na ultrazvuk. Žena, jež nemohla mít děti, měla v břiše překvapení, které všechny zaskočilo.

Příběh Treviona a Joanie, páru, který žije ve státě Georgia ve Spojených státech, je opravdu unikátní. Žena a její manžel jsou hlavními postavami příběhu, který se šíří světem internetu a stává se virální. Manželé jsou důkazem toho, že naděje skutečně umírá poslední.

Tvrdý náraz jménem realita

Trevion a Joanie se poznali, když ještě byli hodně mladí, zamilovali se do sebe a zanedlouho se rozhodli, že založí rodinu. Oba působili, jako by byli pro sebe stvoření, skvěle se doplňovali, ale přesto jim v životě něco chybělo. Stále cítili, že jejich vztah není naplněn. Chybělo jim miminko, jak uvádí server Bigodino.

Shodli se, že je čas posunout vztah o krok dále tak, že přivítají na svět dítě. Trevion a Joanie se usilovně snažili o miminko, ale měsíc za měsícem se žena začala cítit frustrovaná, protože nemohla otěhotnět. Vyhledali tedy lékařskou pomoc a to, co objevili, zanechalo pár beze slov a bez naděje.

Hasič neměl tušení, že mu tento výjezd změní život. Čerstvá matka ho svou prosbou dostala do kolen

Lékaři odhalili, že Joanie trpí vzácným onemocněním a z tohoto důvodu nemůže mít děti. Pár měsíců po tomto hrozném oznámení se však věci definitivně změnily. Po několika měsících začala Joanie pociťovat silné bolesti břicha a rozhodla se znovu vyhledat lékařskou pomoc. Během ultrazvuku, který byl proveden za účelem odhalení jejího problému, bylo zjištěno, že žena čeká trojčata, jak vyprávějí ve videu na YouTube. Lékaři nevěřili svým očím.

Jejich děti jsou pro ně zázrakem

Je zbytečné popisovat, jak šťastní manželé byli, když se dozvěděli tuto úžasnou novinku. Těhotenství mělo rozhodně svá úskalí, protože miminka potřebovala hodně péče. Trojčata se narodila předčasně, ale přesto se Devon, Bryce a Miles narodili silní a zdraví a svým příběhem okouzlili svět. O jiném nečekaném mnohočetném těhotenství, kdy pár už ani nedoufal, jsme psali na SvětěKreativity.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*