Ve věku pouhých 46 let zemřela milovaná herečka z filmových trháků, které si oblíbily miliony lidí

Fotografie: Jirka23 / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Filmový svět zasáhla další smrt americké herečky, která podlehla zákeřné nemoci. Bylo jí pouhých 46 let, když svůj boj s rakovinou prohrála.

Ve věku 46 let zemřela Erica Ash, americká herečka známá především z hororové komediální série Scary Movie v roli Kendry Brooks. Dne 28. července podlehla zákeřné nemoci – s rakovinou se potýkala již delší dobu, jak uvedl web CNNPrimaNews. Rodina i fanoušci jsou zdrceni.

Prohrála boj s rakovinou

O úmrtí informovala její rodina, uvedla, že Erica prohrála boj s rakovinou. „S hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřela naše milovaná dcera, sestra a přítelkyně Erica Chantal Ash. Po dlouhém a odvážném boji s rakovinou odešla pokojně obklopena svými nejbližšími,“ pronesla její matka Diann Ash.

Dodala, že Erica byla úžasná žena, nebyla to pouze herečka, ale i talentovaná bavička, která se svým humorem dotkla nespočtu životů. Na sociálních sítích se nechali slyšet i někteří Eričiny kolegové a přátelé. Například Loni Love napsala: „Se smutkem musím potvrdit, že moje kamarádka a herecká kolegyně Erica Ash zemřela.“

V pouhých 30 letech zemřel oblíbenec diváků, který hrál jednu z hlavních rolí v hvězdném seriálu

Vynikala před kamerou i mimo ni

Její kolegové i přátelé se shodli, že Erica byla skvělým člověkem, který do své práce dával 100% nasazení. Byla úžasná před kamerou i mimo ni, byla vtipná a měla obrovskou chuť do života, jak píše LATimes. Byla doslova přírodní silou, která bude všem nesmírně chybět. Vidět jste ji mohli například v pátém díle hororové komediální série Scary Movie, v basketbalové komedii Uncle Drew nebo ve spin-offu seriálu Upíří deníky, Legacies.

Veškeré dary se rozhodla Eričina rodina věnovat nadaci Susan G. Komen Cancer Foundation nebo nadaci pro boj s rakovinou prsu na uctění Eričiny památky. Erica Ash bohužel není jediná známá osobnost, jež v nedávné době podlehla rakovině. Na SvětěKreativity jsme psali o úmrtí Shannen Doherty, představitelky Brendy z kultovního seriálu devadesátých let Beverlly Hills 90210, která se také potýkala s touto zákeřnou nemocí.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*