Na stařenku byl po hloupé chybě vydán zatykač, aniž by o tom věděla. 4 bratři ze sousedství jí zachránili

Fotografie: Depositphotos

Myslela si, že skončí v problémech, ale díky čtyřem bratrům, které nikdy neviděla, utekla rozsudku. Pomohli jí přitom s malicherností.

Většinu lidí by pravděpodobně trochu znepokojilo, kdyby na svém pozemku viděli partu mladíků, jež nikdy předtím neviděli. Jenže to nebyl případ 75leté Gerry Suttle, na kterou byl vydán městskou policií zatykač. Důvodem přitom měla být dle webu Newsner naprostá malichernost, ovšem díky vysílání v televizi se o její situaci dozvěděli čtyři bratři ze sousedství. Jejich skutek ji nakonec rozplakal, ale šlo o slzy štěstí.

Pekelná situace stařenky z Texasu

Pětasedmdesátiletá Gerry Suttle žije v Riesel v Texasu, kde platí tak trochu přísnější pravidla týkající se udržování pozemku. Pávě kvůli tomu byla také pozvána před soud – její trávník byl totiž delší než 18 palců (45 cm), což je podle tamního zákonu vysloveně zakázáno. Jenže starší dáma již neměla dostatek sil na to, aby ho sama posekala, a navíc nikdy zprávu o předvolání ve schránce nenašla. Rovnou na ni byl proto vydán zatykač.

O této nepříjemné zprávě se brzy začalo mluvit ve městě i v televize, kde ji mimo jiné spatřili také bratři Reynoldsovi. Ti nemohli připustit, že aby dáma v 75 letech skončila za mřížemi. Nikdy ji sice předtím neviděli, ale i tak rychle vyrazili k ní na zahradu a každý z nich začal sekat svou sekačkou vysokou trávu a okolní plevel. Když to Gerry viděla, nemohla uvěřit svým očím. Skutečnost také sdílel kanál World Around.

Během zametání chodníku si všiml krádeže cizího auta. Zloděje z vozidla vyhnal pomocí koštěte

Šlo totiž o mnohem víc než o sekání trávníku. Bylo to o záchraně Gerry a podání pomocné ruky druhému člověku v nouzi. „Ještě jsme se s ní nesetkali, ale je jí 75 let a potřebuje pomoct se sekáním. To je to nejmenší, co jsme mohli udělat,sdělil během rozhovorů jeden ze čtyř bratrů. K jejich úsilí se nakonec přidali i další lidé ze sousedství a za dvě hodiny bylo hotovo. Na webu SvětKreativity jsme také psali o hrdinství obyčejného metaře, který zabránil krádeži auta.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*