Do 7 sekund uspěje jen 0,5 % lidí v celém Česku: Pokud najdete skrytou želvu, máte vysoké IQ nad 126

Hledání želvy
Fotografie: Glavred

Pokud se vám podaří rozluštit tuto hádanku za sedm vteřin, patříte nejspíše mezi velmi chytré jedince. Kde na obrázku se nachází želva?

Hádanky a optické klamy jsou velmi přínosné pro rozvoj lidské mysli. Nejenže vás dokáží na chvíli zabavit a uvolnit se od světa plného stresu, ale také podporují řadu kognitivních funkcí. Obzvláště dobré jsou pro udržení dobré paměti, koncentrace a také soustředění, přičemž pokud je začnete provádět častěji, začnete si během každodenního života všímat více detailů okolo sebe. Dnes můžete procvičit své dovednosti díky tomuto obrázku.

Kde se nachází želvička

Na něm se nachází veselá rodina s malými dětmi, která přišla do parku uklízet odpadky. Při tom je sleduje takřka celá místní příroda, můžete vidět ptáky, mývaly a třeba i jejich psa. Někde na obrázku se však schovala také malá želvička, kterou budete muset najít během krátkých sedmi vteřin. Pokud se vám to podaří, patříte mezi velmi bystré jedince a pravděpodobně vám to pálí. Zapněte si stopky a jděte na to:

Hádanka s želvou
Fotografie: Glavred

Pokud jste hádanku úspěšně vyřešili v daném čase, gratulujeme. I delší doba je nicméně dobrá, hlavně že se vám ji podařilo najít. Pro ty, kteří neuspěli, nemusíte zoufat. Díky tomu, že jste se na obrázek pozorně zaměřili a snažili se želvu během co nejkratší doby najít, donutili jste pracovat svůj mozek na plné obrátky. To vám do budoucna pomůže být lepší, a navíc jste se alespoň trochu zabavili. Na výsledek se můžete podívat níže.

optický klam

Tento banánový test zraku zamotá hlavu 97 % lidí. 10 vteřin časového limitu stačí jen géniům

 

Hádanka s želvou
Fotografie: Glavred

Kdo by řekl, že je schovaná zrovna tam. Malá želva se nachází u pytle v levém horním rohu, do kterého něco vkládá dívka. Nyní se můžete podělit o hádanku se svými přáteli a poměřit s nimi své síly. Možná, že budou ještě lepší nebo naopak. V každém případě se však jedná o skvělý způsob, jak si užít zábavu a ještě tím prospět svému psychickému zdraví. Na webu SvětKreativity jsme také psali o optické hádance s kohouty, kterou vyřeší jen ti nejlepší.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*