V 51 letech zemřel milovaný herec ze seriálů, které dodnes vysílají mnohé televizní stanice v Česku

zapálené svíčky
Fotografie: Freepik

Šok prožívají fanoušci i přátelé oblíbeného herce. Protagonista známých seriálů zemřel v 51 letech na selhání srdce.

Hollywoodský herec Obi Ndefo zemřel nečekaně ve věku pouhých 51 let. Jak uvádí TN, diváci jej znají z oblíbených seriálů Dawsonův svět, Hvězdná brána nebo Námořní vyšetřovací služba L. A. Herec byl těžce zkoušen osudem, když před pár lety přišel tragicky o obě nohy. Podle příbuzných také trpěl ortorexií, v jejímž důsledku mu v nemocnici selhalo srdce.

Hrál švagra Katie Holmes

Obi Ndefo byl americký herec, který se nejvíce proslavil rolí v oblíbeném seriálu Dawsonův svět, v němž hrál v letech 1998 až 2002. „Bylo nádherné spolupracovat s tak milým mužem. Posílám modlitby a soustrast jeho rodině. Ať odpočívá v pokoji,“ cituje Extra prohlášení herečky Katie Holmes. Ndefo hrál v seriálu jejího švagra. Objevil se však také v řadě dalších seriálů jako Hvězdná brána, Columbo, Námořní vyšetřovací služba L. A. nebo Drzá Jordan.

Hercovo úmrtí potvrdila na sociálních sítích jeho mladší sestra. Uvedla, že její bratr zemřel v nemocnici na selhání srdce. Příčinou měl být hercův dlouholetý boj s ortorexií, která se řadí mezi poruchy příjmu potravy. Projevuje se posedlostí zdravým životním stylem a biologicky čistými potravinami. Z dlouhodobého hlediska vede tato porucha k podvýživě, nedostatku energie, vitamínů a minerálů.

Ve věku 68 let zemřela hlavní hvězda milovaných filmových trháků. Vyjádřili se i slavní kolegové

Při vážné nehodě přišel o obě nohy

Ndefo byl však osudem zkoušen také kvůli vážné nehodě z roku 2019, kdy přišel o obě nohy. Tehdy před supermarketem nakládal svůj nákup do kufru auta, když řidič projíždějícího SUV ztratil kontrolu nad vozem a do herce prudce narazil. O jednu nohu přišel hned na místě, druhou mu museli amputovat v nemocnici. Tehdy lidé uspořádali sbírku a povedlo se vybrat dostatek peněz na to, aby si Ndefo mohl financovat protetické nohy a upravit svůj dům na bezbariérový.

Rozhodně se tehdy nevzdal a svůj osud přijal s pokorou. Nic jiného mu ani nezbývalo. Naučil se používat protézy a dokonale ovládat invalidní vozík. „Už tak je dost strašné, co se mi stalo, proč bych to měl ještě zhoršovat tím, že se kvůli tomu cítím špatně?“ řekl tehdy v jednom z rozhovorů. Obi Ndefo zemřel 31. 8. ve věku 51 let. Na SvětěKreativity jsme rovněž informovali o úmrtí Jiřího Homolky, předsedy Klubu českých turistů, z jehož zásluh dodnes čerpá celý národ.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*