Kolega z divadla odhalil zákulisí posledních měsíců Karla Heřmánka. Důvod jeho činu je o to smutnější

Fotografie: VitVit / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Nikdo nedokáže pochopit, co vedlo oblíbeného herce Karla Heřmánka k tragickému rozhodnutí. Pomalu vyplouvají na povrch další skutečnosti, jimž čelil.

Nikdo se stále ještě nevzpamatoval z náhlé a tragické smrti oblíbeného herce Karla Heřmánka. Ten se zastřelil během zaplaceného tréninku na střelnici. Hned se vyrojily spekulace o tom, že Karel Heřmánek trpěl velkými bolestmi. Zánět trojklanného nervu však nebyla jediná obtíž, která jej trápila. Před rokem mu měla být diagnostikována rakovina.

Promluvil kolega z divadla

Poslední roli si Karel Heřmánek střihl v rodinném seriálu Mozaiky, který právě začala vysílat televize Voyo. To, že Karel Heřmánek mohl trpět již dříve zdravotními problémy, naznačila i režisérka seriálu Jasmina Blaževič v rozhovoru pro Deník N: „Chvíli vtipkoval, pak si schrupnul, pak šel zahrát jeden záběr, pak zase vtipkoval.“

Více světla do důvodů, které dohnaly herce Karla Heřmánka k fatálnímu rozhodnutí, vnesl jeho kolega z Divadla Bez zábradlí. „Byla to strašná rána. Nabalilo se to k problémům s kyčlí a páteří, pak se prý ještě přidal zánět trojklanného nervu. Ale Karla do kolen dostala rakovina. Myslím, že už když mu to lékaři řekli, začal přemýšlet nad odchodem z tohoto světa,“ řekl deníku Blesk nejmenovaný zdroj.

Kolega z divadla prozradil veřejnosti dosud neznámý důvod tragické volby Karla Heřmánka

Ke konci srpna byl objednán na operaci

Rakovinu v ústech u něj měli lékaři odhalit přibližně před rokem a zdravotních potíží začalo přibývat. Zánět trojklanného nervu, který ho trápil již od jara, měl herci způsobovat obrovské bolesti. Podle všeho měl však naději na zmírnění svých obtíží, protože byl koncem srpna objednán na operaci pomocí gama nože, která mu mohla ulevit.

nemocnice
Fotografie: Freepik

Bohužel 24. srpna se Karel Heřmánek rozhodl svůj život ukončit na střelnici Placy u Višňové. Podle očitých svědků působil až do poslední chvíle naprosto klidně a uvolněně. Nikoho by tak nenapadlo, že náhle otočí zbraň proti sobě. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali, že Karel Heřmánek byl duší pacifista. Z jeho slov o zbraních nyní mrazí.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*