Nemocná princezna Kate zaskočila celý svět touto novinkou ohledně své léčby rakoviny

Fotografie: BBC News اردو - YouTube / Creative Commons / Attribution 3.0

Z královského paláce přišly velmi povzbudivé zprávy. Princezna Kate ukončila léčbu rakoviny a prozradila, co jí bylo největší oporou.

Princezna Kate ukončila chemoterapii a nyní se chce soustředit na doléčení i na to, aby se zákeřná nemoc už nevrátila. Během náročného období jí byla oporou hlavně rodina. Děti i manžel William dělali vše proto, aby měla dostatek prostoru a podpory k uzdravení. Princezna Kate však nezapomněla poděkovat ani fanouškům, jejichž povzbuzující vzkazy celé rodině dodávaly sílu.

Rodina jí byla velkou oporou

Princezna Kate postoupila v únoru náročnou operaci břicha a nedlouho poté oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu. Než však s touto zprávou vyšla na veřejnost, chvíli to trvalo. Asi si dokážete představit, že to chtělo čas. Musela jsem se zotavit z náročné operace, abych se mohla začít léčit. Ale hlavně nám trvalo, než jsme všechno vysvětlili Georgeovi, Charlotte a Louisovi způsobem, který byl pro ně vhodný,“ cituje TN její dřívější prohlášení.

A jsou to právě i děti, které Kate pomohly překonat nejtěžší chvíle jejího života. „Kate má v sobě neuvěřitelnou vnitřní záři – a to díky svým dětem. Pomáhají jí vidět lepší stránku života. Zejména princ Louis, který ji neustále rozesmívá. Posiluje ji i láska a podpora prince Williama. Jsou silnější než kdy předtím,“ řekl zdroj blízký paláci deníku Mirror.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Nemocná princezna Kate oznámila definitivní konec. Její vyjádření na sociálních sítích zaskočilo celý svět

Starosti s princem Harrym odsunuli do pozadí

Jak je rodina semknutá, teď také ukázali v nejnovějším příspěvku, kde princezna k radosti všech oznámila, že ukončila chemoterapii. Ačkoliv ji ještě čeká cesta k nabírání síly, zmínila, že se postupně začne vracet ke svým pracovním povinnostem. Nejdůležitější ze všeho teď však pro ni je, aby se nemoc nevrátila, a na to se hodlá soustředit.

Psychická pohoda je přitom při léčbě nesmírně důležitá. Všichni v Katině okolí se ji tak snaží maximálně podpořit a dopřát jí dostatek prostoru. Do pozadí se také posunuly spory, které mezi sebou mají bratři William a Harry. Obrovské podpory se rodině dostává také od fanoušků. Jak sama princezna Kate uvedla, povzbuzující vzkazy od lidí byly pro ně nedocenitelné. Na Svět Kreativity jsme také psali, že se nedávno objevila princezna Kate na veřejnosti. Zúčastnila se bohoslužby na letním sídle ve Skotsku.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*