2 rozdíly mezi těmito obrázky najde i 5leté dítě. Třetí odlišný detail však odhalí jen génius

Hádanka rozdíly na obrázku
Fotografie: Glavred

Tuto hádanku dokáží vyřešit pouze ti nejlepší. Dva namalované obrázky od sebe odlišují tři nepatrné chyby. Dokážete je najít i vy?  

Řešení hádanek a optických klamů je velmi užitečný způsob, jak si chvíli oddechnout od každodenního stresu a procvičit přitom své kognitivní funkce. Většina z nich nebývá ani tolik náročná, ovšem přesto vás donutí přemýšlet naplno a maximálně se tak soustředit. Dnes proto můžete zkusit najít tři rozdíly na dvou podobných obrázcích lyžaře. Pokud se vám úkol podaří vyřešit během 21 sekund, patříte mezi velmi nadané jedince.

Najděte tři rozdíly na druhém obrázku

Pokud máte chvilku času a chcete si trochu procvičit mozkové funkce, zaměřte se na uvedené obrázky mladého lyžaře. Zprvu se může zdát, že jsou naprosto totožné, jenže se na nich nachází tři odlišnosti. Ty je nicméně poměrně náročné najít, protože je autor udělal tam, kde byste to čekali nejméně. Jejich rychlým odhalením navíc dokážete určit, zda patříte mezi jedince s výbornými pozorovacími schopnostmi. Máte na to však pouze 21 vteřin.

Hádanka rozdíly na obrázku
Fotografie: Glavred

V případě, že rozdíly nedokážete určit za takto krátkou dobu, nemusíte zoufat. Koneckonců jste velmi dobře procvičili své kognitivní funkce a donutili jste mozek pracovat na plné obrátky. Již to skvěle prospívá vašemu zdraví a má pozitivní vliv na váš duševní stav. Hlavní je pokusit se najít všechny tři odlišnosti a poté se ujistit, že jste měli pravdu. Na výsledek hádanky se můžete podívat níže a vše důkladně zkontrolovat:

Hádanka

Pouze člověk s IQ nad 138 dokáže v obrázku najít obličej, který mezi ostatní nepatří

Hádanka rozdíly na obrázku
Fotografie: Glavred

Kdo by řekl, že to budou zrovna tyto záludnosti. Veselý mladík na lyžích má na druhém obrázku odlišné brýle, chybí mu modrá páska na levé ruce a jedna hůlka postrádá ostřejší konec. Nyní když znáte výsledky, můžete sdílet hádanku se svými přáteli a poměřit mezi sebou své dovednosti. Na webu SvětKreativity jsme také psali o hádance s medvědy, kterou se podaří rozluštit jen těm nejlepším.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*