Princ Harry a Meghan proti sobě svým sobeckým rozhodnutím rozeštvali celý svět

Fotografie: Depositphotos

Všichni byli nadšení, když princezna Kate oznámila ukončení své léčby. Harry s Meghan do toho opět hodili vidle a britský moderátor už se neudržel.

Ve Velké Británii dobře známý moderátor Piers Morgan přispěchal s ostrou kritikou Harryho a Meghan poté, co Netflix zveřejnil upoutávku na jejich nový dokument. Jak uvádí TN, stalo se tak jen necelé dvě hodiny poté, co bylo zveřejněno také dojemné video, v němž princezna Kate oznamuje ukončení své léčby. Podle moderátora toto načasování rozhodně není náhodné.

Nevhodné načasování není náhoda

V pondělí 10. září všichni uvítali radostný vzkaz od princezny Kate. V dojemném videu plném emocí oznámila svým fanouškům, že ukončila chemoterapii. Video vyšlo přesně v 16:09. Už o 100 minut později však vyšla na Netflixu upoutávka na novou dokumentární sérii o Harrym a Meghan. Je toto načasování náhodné? Známý britský moderátor Piers Morgan v tom má jasno. Náhoda to rozhodně není.

„Jedna věc je nesporná, a to že tyto události dokonale vystihují velmi rozdílné životy těchto dvou párů v současnosti. Oznámení následníků trůnu bylo mimořádně dojemné, plné pokory a bylo inspirativní ukázkou toho, jaké to je, když máte život ohrožující nemoc a zároveň milující rodinu, bez ohledu na bohatství nebo postavení,“ píše Morgan ve svém článku v deníku TheSun.

Nemocná princezna Kate zaskočila celý svět touto novinkou ohledně své léčby rakoviny

Větší pozornost jim to nepřineslo

„Druhý případ představuje dva rozmazlené spratky, kteří se vykašlali na královské povinnosti a vyměnili je za život v sebe obohacujícím hollywoodském lesku a slávě. Jejich upoutávka byla nechutnou a špatně načasovanou propagací na seriál o sportu, který je tak elitní, že ho mohou hrát jen milionáři,“ nenechal moderátor na vévodech ze Sussexu nit suchou.

hradní stráž
Fotografie: Freepik

Zda bylo načasování opravdu úmyslné, to ví s jistotu jen ti zainteresovaní. Větší pozornost jim to však nepřineslo. Faktem je, že úterním titulním stranám deníků po celém světě vévodily obrázky z Katina oznámení o ukončení léčby, zatímco dokumentu Harryho a Meghan se dostalo jen zběžné zmínky. Na Světě Kreativity už jsme psali, že vztahy mezi Harrym a Williamem zůstávají napjaté. Na nedávném pohřbu jejich strýce se na sebe ani nepodívali.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*