Diváci se ptali, zda by na pódiu žena v 30. týdnu těhotenství vůbec měla být. Její vystoupení všechny nadchlo

Fotografie: Chris McKenna / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Nastoupila na pódium s pokorou a úsměvem. Mladá žena ve 30. týdnu těhotenství předvedla neskutečný pěvecký výkon v talentové soutěži.

Talentové soutěže na televizních obrazovkách běží už několik let a stále je co objevovat. Lidé různého věku se snaží ukázat, co umí, a doufají, že právě oni by se pro daný rok mohli stát vítězi populární show. Možná si myslíte, že už jste viděli všechno, ale věřte, že tomu tak zdaleka není. Obrovským překvapením soutěže Britain’s Got Talent pro rok 2023 byla tato žena, která vstoupila na pódium ve 30. týdnu těhotenství.

Show plná překvapení

Tento strhující pořad, který vytvořil kreativní génius Simon Cowell, od své premiéry v roce 2006 chytil diváky za srdce originálním nápadem a strhujícími výkony mnoha soutěžících už nesčetněkrát. Lidé všech věkových kategorií a talentů jsou vítáni k účasti v této talentové soutěži, která se nepodobá žádné jiné, jak uvádí PunchNG.

V této show mohou lidé předvést své dovednosti, ať už jsou neuvěřitelní zpěváci, podmaniví tanečníci, ohromující kouzelníci, vtipní komici, akrobati vzdorující gravitaci nebo mají jiný výjimečný dar. Pokud si však vystačíte jen se sledováním této show, jistě jste se naučili jednu věc, že si nikdy nemůžete být jistí, co očekávat, jakmile někdo vkročí na pódium.

Už od prvního pohledu neměli porotci od mladého chlapce velká očekávání. Poté všem vytřel zrak

Nic ji nezastavilo

Nikdo proto nevěděl, co přijde, když anglická rodačka Amy Lou Smith nastoupila na scénu ve 30. týdnu těhotenství. Amy nejdříve uchvátila publikum i porotu svým projevem, sympatická, pokorná mladá žena, která se brzy stane maminkou, hýřila úsměvy a vtipem. Pak se ale stalo něco, co by nikoho nenapadlo. Zazpívala píseň Listen od zpěvačky Beyonce z populárního muzikálu Dream Girls, jak uvádí server Armenia23.

Amy nikdy předtím nevystupovala před tak obrovským davem. Simon Cowell, obávaný a přísný porotce, zůstal v úžasu, stejně jako všichni v hledišti. Už při prvních tónech všem spadla brada. Amy však není zdaleka jediným překvapením této soutěže. Na SvětěKreativity jsme například zmínili vystoupení 13letého hocha na vozíku, který si rázem získal srdce všech.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*