Simona Krainová proti sobě během povodní poštvala celé Česko. Kvůli tomuto příspěvku čelí obří kritice

dvůr bazén
Fotografie: Pixabay

Známá modelka se stala terčem kritiky. Její příspěvek totiž některé fanoušky vyprovokoval k nevybíravým komentářům.

Simona Krainová to schytala od některých fanoušků. Nevinná fotografie, na níž se chlubí uběhnutými kilometry, byla pro některé dráždivá. Tentokrát si kromě pochvalných komentářů musela přečíst i ty kritické. Za vše může tak trochu špatné načasování, kdy lidé museli modelce připomenout, že na rozdíl od slunné Dominikány je Česko pod vodou.

Simona se pochlubila sportovním výkonem

Simona Krainová se na svém instagramovém účtu pochlubila další fotografií, na které můžeme obdivovat její vysportovanou postavu. „Deset kilometrů běh, dva kilometry plavání, dnes splněno,“ informuje fanoušky u fotografie z bazénu, pořízené v Dominikánské republice, kde modelka už nějakou dobu trvale přebývá. V komentářích si tak mohla přečíst chválu na svoji postavu i na skvělou fyzickou kondici, kterou si pravidelně udržuje.

Nejspíš ji však ani nenapadlo, že se dočká i méně obdivných komentářů. Příspěvek totiž zveřejnila v době, kdy se velká část České republiky potýkala s ničivými povodněmi a teprve se začalo s likvidací jejich následků. „Sobectví lidí nezná hranic! Přitom pochází z Moravskoslezského kraje, který právě umírá pod vodami povodně,“ cituje deník Super přispěvatelku Lydii, které přišel Simonin příspěvek v dané situaci dost nevhodný.

Alice Bendová prozradila své tajemství, které rozdělilo celé Česko na 2 tábory. Toto vzkázala kritikům

Zasaženým lidem vyjádřila lítost

S kritikou však přispěchali také další. „Simono, tady jsou povodně, lidi se bojí o své domy, majetky a životy, zkuste je trochu veřejně podpořit svým dosahem, vaše tělo jsme viděli tisíckrát, jste dobrá prostě,“ vzkázala Mája. Simona Krainová se tak dostala opět do hledáčku médií. Už v minulosti si slízla kritiku za komentář v době pandemie: „Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi. Držte se.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

Simona později na medializaci reagovala: „Jen na vysvětlenou. Je mi upřímně líto z celého srdce všech, kterých se dotkla ta hrozná přírodní katastrofa, ale nebudu se tady omlouvat za to, že jsem zrovna v té době na druhé straně světa a dovolím si jít zaběhat nebo zaplavat,“ hájila se v dalším z příspěvků. Na SvětěKreativity jsme psali také o plastikách Alice Bendové, která mimo jiné rovněž tvrdě pracuje na své postavě.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*