Pronajali si ubytování přes Airbnb. Během pobytu majitel bez varování vyšel z tajné skrýše bez kalhot

Fotografie: Freepik

Manželé si pronajali ubytování, pak ale zjistili, že v domě nejsou sami. Majitele přistihli, jak se krade z tajné místnosti.

Představte si, že si pronajmete na pár dní dům nebo byt od majitele a pak zjistíte, že žije po celou dobu s vámi. Přesně to se stalo tomuto manželskému páru. Jak uvedl deník Topky, host přistihl majitele, jak se krade ze své skrýše za falešnou stěnou, a ještě bez kalhot. Jejich konverzace už pobavila miliony lidí. Tohle může napsat opravdu jen sám život.

Za knihovnou byly tajné dveře

Uživatel MysteryHappened zveřejnil na TikToku video, které během krátké chvíle nasbíralo miliony zhlédnutí. Je na něm zachycena opravdu bizarní situace. Manželský pár si pronajal ubytování přes Airbnb. V průběhu pobytu však zjistili, že v domě nejsou sami. Ve videu můžeme vidět, jak se otevírají tajné dveře za knihovnou a za nimi se objevuje stařík, který je evidentně překvapený, že není v domě sám.

Stejně překvapený je muž, jenž si místo pronajal. Stařík se snaží vybruslit z trapné situace. „Vy jste ti lidé, kterým jsem ten dům pronajal, že?“ – „Byl jste tu celý den?“ ptá se nevěřícně host a všímá si, že stařík nemá kalhoty. Ten mu rychle vysvětluje, že pokud jim to nebude nepříjemné, chystal se jít osprchovat a jeho kalhoty jsou prý v sušičce. Muž za kamerou vybuchne smíchy. Celá situace je totiž neuvěřitelně absurdní.

Česká rodina se vydala na dovolenou jako z pohádky. Po příletu je však čekala noční můra

Muž prý vychází se svého doupěte jen v noci

Host muži připomíná, že si pronajali dům a chtěli tu mít soukromí. Stařík, který se představí jako Richard, mu však připomene, že mají k dispozici vše, jak bylo uvedené v inzerátu, a on že ze svého „doupěte“ vychází jenom v noci nebo pokud se s uchem na zdi přesvědčí, že jeho hosté někam odešli. Host se celé situaci musí stále jen smát a zajímá ho, jestli je v domě ještě někdo další.

@mysteryhappened Never Booking This AirBnB Again #viraltiktok #fyp #foryou #goviral #clips #foryoupage #health #cigratesecancer ♬ original sound – Mystery Happened

„Jsem tu jen já. Je ale možné, že budu mít čas od času nějakou návštěvu a neřekl jsem jim, že jsem pronajal dům přes Airbnb. Nevadilo by vám pustit je dovnitř a zaklepat na mé dveře?“ ptá se bezelstně Richard. Na závěr videa ještě podotknul, že když šel v noci na záchod, všiml si, že hostova žena dost chrápe. Muž za kamerou opět propuká v smích. Jak se nakonec dohodli, už bohužel nevíme. Na SvětěKreativity jsme psali i o jiném, mnohem děsivějším zážitku, kdy si ženy pronajaly dům na rozlučku se svobodou. Prvním varováním byla falešná stěna v domě.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*