Princezna Kate prošla další tvrdou zkouškou krutého osudu. Vyjádření jejího bratra znepokojilo veřejnost

Fotografie: Depositphotos

Zatímco princezna Kate se momentálně zotavuje z léčby rakoviny, její mladší bratr James prošel temným obdobím psychických obtíží.

James Middleton nedávno zveřejnil své memoáry, které nejsou jen běžnou knihou o životě někoho spjatého s královskou rodinou. Jeho kniha slouží jako osobní zpověď a terapie, kde detailně popisuje svůj boj s depresí a psychickými problémy. „Všechny barvy se z mého života vyplavily. Existuji v černobílém světě bez emocí a pocitů. Jsem věčně rozrušený,“ popisuje James své prožitky v knize.

Osobní zpověď, ze které mrazí

I když James pochází z milující rodiny, která mu byla vždy oporou, přiznává, že v nejtemnějších chvílích své nejbližší odstrkoval. Jedním z nejtěžších momentů v Jamesově životě bylo podle webu DailyMail období roku 2017, kdy jeho síly dosáhly dna a vážně uvažoval o sebevraždě. V knize popisuje, jak stál na střeše londýnské budovy a přemýšlel, zda by jeho skok mohl být považován za tragickou nehodu.

Jamesova zoufalost byla v té chvíli obrovská, ale nakonec se rozhodl svůj život neskončit. A za to vděčí své věrné přítelkyni – feně jménem Ella. Její přítomnost a láska mu zabránily udělat ten osudný krok. Ella se tak stala Jamesovou životní záchranou a podle webu People také inspirací pro knihu. Její láska a neustálá podpora mu pomohly překonat nejhorší chvíle jeho života a najít sílu jít dál.

Princezna Kate rozplakala celý svět. Její poslední veřejný výstup zaskočil nejen příznivce

Významný krok vpřed

James Middleton svou zkušenost sdílí s cílem otevřít diskuzi o duševním zdraví a ukázat, že i ti, kteří mají na první pohled perfektní život, mohou procházet těžkými zkouškami. Jeho příběh je důležitým připomenutím toho, že duševní zdraví je stejně důležité jako to fyzické a že je v pořádku požádat o pomoc, když to potřebujeme.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený James Middleton (@jmidy)

Jeho kniha je nejen jeho osobním příběhem, ale také výzvou k většímu povědomí o duševních onemocněních a způsobech, jak můžeme tyto problémy překonat – s pomocí blízkých, přátel, nebo i nečekaných zachránců, jako byla pro Jamese jeho milovaná Ella. Na SvětěKreativity jsme také psali o skandálním detailu na narozeninové fotografii prince Harryho.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*