Krabice od bot má spoustu užitečných využití, díky kterým se ji rozhodně nevyplatí vyhodit do koše

Když si jdete koupit nové boty, nedostanete je jenom tak do ruky. Jsou vždy uloženy do krabice, která nutně nemusí skončit v koši, ale můžete ji ještě originálně využít. A že doma žádnou nemáte? Nevadí, ale jakmile se vám nějaká dostane do ruky, tak zkuste postupovat podle tohoto návodu na to, jak se dá ještě využít.

Co s prázdnou krabicí?

Nastal čas pořídit si nové botky. Jedny krásné červené máte vyhlídnuté. Vyrazíte tedy do obuvi, vyzkoušíte si je, zda vám dokonale padnou, a odcházíte s krabicí k pokladně. Zde zaplatíte a spokojeně odcházíte domů. Natěšení, jak si boty hned nazujete a vyrazíte v nich ven. Někteří si je vymění hned venku na lavičce. No jo, ale co s prázdnou krabicí? Jistě vás napadne, vyhodit ji hned do papíru. Věřte ale, že existuje i jiné praktické využití.

Nevyhazujte ji!

Z takové prázdné krabice od bot můžete snadno vytvořit například šikovné skladovací místo, které vám ušetří hromadu místa. Pokud zrovna doma nemáte dostatek polic na všechny vaše věci, bude se vám takový prostor navíc určitě hodit. V mnohém vám tak může ulehčit život. Dnes vám ukážeme, jak si takový skladovací prostor vytvořit.

Krabice od bot rozhodně nevyhazujte, neboť z nich můžete snadno a rychle vytvořit místo pro uložení vašich věcí. Pokud máte krabic více, můžete si snadno vytvořit šikovný organizační krabicový systém, v němž bude mát každá krabice své místo a poslání. Na vytvoření nepotřebujete žádné zvláštní dovednosti. Hravě to zvládne naprosto každý.

Překlopit, obalit a hotovo

Vezměte si prázdnou krabici a uprostřed vyřízněte po stranách V a krabici nalomte. Nyní ji sklopte na polovinu a máte téměř hotovo. Nyní už stačí vzít jen nějaký pěkný balící papír a krabici obalit. Snadno si tak vytvoříte krásný úložný prostor pro vaše věci (účty, sešity, dokumenty, spodní prádlo). Jednoduché, rychlé a praktické.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]