Pokud zkusíte připravit tento skvělý pokrm, vznikne vám opravdu lahodné, šťavnaté a měkké maso. Ze stolu zmizí tak rychle, že budete koukat.
Pokud čekáte nějakou návštěvu, nejspíše jí chcete připravit nějaké opravdu chutné jídlo. Jestli se tedy chcete doopravdy vytáhnout, měli byste vyzkoušet tento pokrm, který si zamiluje každý, kdo ho ochutná. Je nejen opravdu chutný, ale také velmi jednoduchý na přípravu. Vyzkoušejte ho, budete naprosto spokojení.
Co budete potřebovat
K přípravě tohoto pokrmu sice nebudete potřebovat moc ingrediencí, ale v závěru vám vznikne takový pokrm, ze kterého budete úplně vedle. Potřebovat tedy budete:
- 1 kg vepřového masa
- sůl
- pepř
- 4–5 polévkových lžic rostlinného oleje
- 3 lžičky hořčice
- sladkou papriku
- uzenou papriku
- 200 ml tmavého piva
Je to velmi jednoduché
Jakmile jednou zkusíte připravit tento dokonalý pokrm, nebudete chtít maso připravovat jinak. Bude totiž naprosto dokonale lahodné, šťavnaté a křehké, vlastně se bude úplně rozpadat. Nejprve si oloupejte cibuli a nakrájejte ji na půlkolečka. K ní můžete samozřejmě přidat také žampiony nebo plátky rajčat, záleží jen na vás, na co budete mít chuť.
Maso si nakrájejte na plátky, posolte, opepřete a potřete máslem, hořčicí a kořením podle vaší chuti. K masu také přidejte cibuli a dejte do lednice marinovat aspoň přes noc. Nyní si toto maso vložte do formy a mezi jednotlivé plátky dejte žampiony a rajčata. Formu s masem naplňte pivem a přikryjte alobalem. Vložte do trouby přibližně na hodinu a dvacet minut. Poté si už jen pochutnejte.
Napište komentář