Na významné oslavě nesmí chybět carving

Udělat tu nejlepší oslavu pro svého nejmilejšího, není vůbec jednoduché. Musíte nakoupit spousty jídla, pití, balónků, konfety a různých ozdob. Máte hotový seznam, který snad nebere konce. Sami si připravujete jídla, od předkrmů, až po večerní lehké dobrůtky. Někdo musí namíchat lahodný drink, či správě naservírovat víno. Práce je spousty, ale jen málo z nás, si s tím umí dobře poradit, zorganizovat. A my, kteří máme málo času, nebo jsme málo kreativní, necháme tuto výjimečnou oslavu na cizí osobě, či firmě. Možností je spousty, jen si správně vybrat.

Největší radostí pro oslavence jsou nepochybně dárky, ale také dobré, lahodné jídlo. Jídlo ocení nejvíce pozvaní hosté.

A jak udělat z jídla famózní nezapomenutelný zážitek? Zkuste carving

Jedná se o vyřezávání různých motivů do ovoce, zeleniny, či salámů. Je to sice důkladná a precizní práce, ale výsledek stojí za to. U nás se tato metoda velice rychle rozšířila především na firemních, či jiných významných společenských akcí.  Kvalitní jídlo a pití je základ dobrého obchodu, ale také budoucí spolupráce, či seznámení. Aby váš stůl vypadal k nakousnutí, určitě si pozvěte profesionály, kteří dokážou až neuvěřitelná díla a vaše oči budou jíst už samotným pohledem. Jedinou nevýhodou je dosti vysoká cena za řezbáře. A přitom, to lze udělat i za pár korun.

Malé cenné rady, jak si něco krásného můžete připravit sami, rychle a levně

Co k tomu potřebujete?

  • cukrářská vykrajována
  • ovoce
  • zelenina
  • sýry
  • ostrý, kvalitní nůž
  • tác

Postup

Zvolte si motiv. Například ve tvaru kytičky. Formu položte na nějaké ovoce, či zeleninu a krouživým pohybem, či stlačením vykrajujte motiv. Opatrně, aby se nepoškodil. Červená paprika může být dobrým základem pro květ a zelená paprika zase pro lístky. Tak už víte, jak na to?

Fotografie publikována se svolením tiverylucky Photography/FreeDigitalPhotos.net

Autor článku: 

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]