Dvouletá holčička uprostřed noci hlasitě křičela. Její matka následně na kameře zkontrolovala, kdo vešel do pokoje, a nestačila se divit

Fotografie: Depositphotos

Když tato malá holčička začala v noci plakat, maminka nevěděla, jak ji má uklidnit. Naštěstí to za ni udělal jejich milovaný pes.

Když se Sára dozvěděla, že se svým přítelem čeká miminko, byla štěstím bez sebe. Už během těhotenství se jejich pes velmi obával o Sářino zdraví a tak ji nikdy neopouštěl a dohlížel na ni, kdekoliv a kdykoliv. Když holčička Halle konečně přišla na svět, byl pejsek jménem Princ štěstím bez sebe. Miloval ji už v bříšku a nyní, když už byla na světě, ji miloval a dost víc.

Vždy na ni dohlížel

První věc, kterou Princ udělal, když Halle uviděl, bylo, že k ní přešel a jemně ji očichal. Okamžitě ukázal, že ji opravdu miluje. Jako by dával najevo, že jí zkrátka bude vždy a všude ochraňovat, stejně jako její maminku. Vždy na ni dohlížel a vždy zůstával blízko ní, jakoby to byla skutečná chůva. A Sára jeho pomoc oceňovala.

Dnes jsou Halle dva roky a pouto mezi ní a Princem je silnější, než kdy jindy. Láska mezi těmi dvěma je vzájemná. Halle zrovna začala spát ve svém pokoji a vždy vstává opravdu brzo, tak, jak to mají batolata ve zvyku. První, kdo si všiml toho, že se Halle takto brzy probouzí, byl právě Princ. A to nejen v jejím pokoji, věděl o tom, i když spala v pokoji jejích rodičů. A každé ráno ji chodil utěšovat.

Maminka byla trochu zmatená

Když se Halle ráno probudí, pláče jako většina batolat, aby upoutala pozornost. Vzhledem k tomu, že Princ za ní přijde jako první, ji vždy uklidní. Sara z toho byla trochu zmatená a přemýšlela, co asi ten pes dělá, že díky němu vždycky přestane plakat. Potom dostala nápad, že to musí natočit, a tak do jejího pokoje nainstalovala kameru. No a na její záběry se nyní podívejte sami.

Zdroj: Vnexpress

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*