Kupuju nejlevnější obyčejné sádlo a měním ho na nejúžasnější pomazánku všech dob. Na jednohubky, chleba i pečivo

Pomazánku můžete dnes vyrobit vlastně úplně z čehokoliv. Dokonce i z obyčejného sádla, a spolehněte se na to, že vám bude chutnat.

Pokud máte doma nějaké to sádlo a nevíte, co s ním udělat, vyzkoušejte z něj udělat pomazánku. Možná se vám to bude zdát jako nesmysl, ale jakmile to jednou vyzkoušíte, budete ji dělat často. Díky ní vám odezní veškerá únava, imunita zesílí a nemoci budou ty tam. A chuťově je také naprosto dokonalá.

Co budete potřebovat

Můžete použít i to úplně nejlevnější sádlo, na chuť to nebude mít vůbec žádný vliv. A můžete vzít vlastně jakékoliv, je jedno, jestli kuřecí, vepřové a nebo hovězí. Chuť pomazánky můžete vylepšit i česnekem a dalším různým kořením. Potřebovat tedy budete:

  • 2,5 kg sádla
  • 500 g cibule
  • 80 g koření na zeleninu
  • 500 g masa
  • 500 g mrkve
  • dle chuti sůl a pepř

Velmi chutná pomazánka

Nejprve si tuk protáhněte mlýnkem na maso spolu s masem, cibulí a mrkví. Přidejte koření na zeleninu, sůl a pepř. Všechny ingredience dobře promíchejte. No a pomazánka je vlastně na světě. Připravenou pomazánkou naplňte zavařovací sklenice a zašroubujte víčka. Ano, takto jednoduché to vlastně celé je. Do hrnce dejte utěrku, vložte do něj sklenice a napusťte vodou.

Přiveďte k varu a poté ještě vařte další 2 hodiny. Poté sklenice opravdu opatrně vyjměte, jsou horké, takže se můžete klidně opařit. Otočte sklenice a nechte je úplně vychladnout. Je možné, že tato pomazánka nepůjde úplně snadno nabrat, ale to je naprosto normální. Znamená to, že jste udělali všechno dobře. Pomazánku lze dělat i v troubě, ale to moc nedoporučujeme. Namažte si ji na chleba nebo jiné pečivo. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*