Rekonstrukce kuchyně a obýváku za šest měsíců. Všechny práce muž zvládl svépomocí

Při rekonstrukci domu jsou dvě cesty, kterými se můžeme vydat. Přestavbu lze provádět buď s využitím firmy nebo svépomocí. Pro tuto variantu se rozhodl i muž z tohoto příběhu. Nechtěl se potýkat s drahými firmami, nechtěl čekat na jejich volné termíny, stejně jako se nechtěl bát nekvalitně odvedené práce. To vše jsou problémy, které mohou hrozit, když si na rekonstrukci pozvete firmu, která není prověřená.

Práce svépomocí se protáhla

Je jasné, že když na rekonstrukci budete pracovat sami, vezme vám to poměrně dost času. V případě tohoto muže trvala rekonstrukce obýváku s kuchyní celkem 6 měsíců. Po půl roce měl konečně hotovo a začal se chlubit svým známým. Když viděli, co dokázal, nemohli uvěřit tomu, že vše zvládl jenom on sám, bez jakékoliv cizí pomoci. Bylo tomu skutečně tak. Průběh prací jim musel doložit fotografiemi, aby mu uvěřili. Nikdo nechápal, jak mohlo ze staveniště vzniknout něco, tak krásného.

Téměř za provozu

V domě nebydlel sám, a tak se musely všechny práce skloubit s denním režimem jeho rodiny. Tak žili několik měsíců v podstatě na staveništi. Museli si zvyknout, protože i oni chtěli bydlet v naprosto dokonalém interiéru. Už během prvních měsíců bylo vidět, že sen o dokonalém bydlení dostává reálnou podobu. Když bylo vše hotovo, byli nadmíru spokojeni. Konečně mohli žít v domě, který jim plně vyhovoval jak s ohledem na jeho velikosti, tak na jeho praktičnost, ale také s ohledem na jeho krásu.

Podívejte se, jak rekonstrukce domu dopadla

Zajímá vás, co se v domě za 6 měsíců pravidelné práce změnilo? Jak se proměnil interiér, který dříve vypadal spíše jako velké staveniště? Podívejte se na fotogalerii a posuďte sami. Výsledek jeho práce je dokonalý. Jenom těžko by některá firma dokázala to, co on sám. Sice to trvalo, ale o výsledku můžeme stoprocentně říci, že stálo za to si počkat.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]