Táta si dělá z potomků legraci a dává jim mizerné vánoční dárky. Dětská přirozené reakce ale může leckoho poučit

Fotografie: LibreShot

V dnešní době děti často očekávají od rodičů drahé dárky a zapomněly na pravý význam Vánoc. Tyto dvě rozkošné děti z Británie by mohly být výjimkou.

Vánoce jsou sice pro většinu rodin kouzelným obdobím, ale zároveň mohou představovat velký finanční tlak pro rodiče, kteří se snaží vyjít s penězi. Někteří lidé jsou nešťastní, když dostanou drahý mobilní telefon. Jiní se rozčilují, když dostanou věci, jež nebyly na jejich seznamu přání. A pak jsou tu tyhle děti v tomto videu, které reagují úžasně, ať už dostanou cokoli. Tyto dvě děti dostaly opravdu hrozný dárek, ale jejich reakce nám všem dává důležitou lekci, již můžeme mít nejen o svátcích na paměti.

Děti čekaly něco jiného

Co by asi dělaly vaše děti, kdybyste jim dali k Vánocům něco takového? Ve videu malý Louis říká svému otci, že chtěl hodinky a holčička Connie si zase přála panenku Barbie a Kena. Jejich táta, moderátor Tim Cocker, se rozhodl, že si ze svých dětí vystřelí a schválně jim dá hrozné dárky, aby zjistil, jak budou reagovat. Řekněme, že jejich neocenitelné reakce nečekal.

Banán a cibule?

„Blíží se Vánoce a já si říkám, jestli si moje děti uvědomují, jaké mají štěstí, když jsou na Štědrý den rozmazlovány,“ vysvětloval jejich táta na YouTube. A proto se rozhodl, že jim dva týdny před Vánocemi dopřeje jeden předčasný dárek. Jeden naprosto příšerný dárek.

rodina o Vánocích
Fotografie: Freepik

Když dárky rozbalí, najdou cibuli a banán. Místo toho, aby byly nevděčné a naštvané, jsou obě děti z dárků nadšené a děkují tátovi. Louie potěšeně prohlásí: „Dostal jsem banán, tati!“ Pak přešťastná Connie poděkuje tátovi za „dýni“ a pyšný otec Tim přiznal, že byl jejich reakcemi překvapen. „Louie a Connie jsou šťastné a veselé děti, takže jsem věděl, že nebudou mít velký záchvat vzteku,“ řekl. Nikdy ale nečekal, že budou tak nadšení z ovoce a zeleniny.

Zdroj: Independent

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*