Recept na super horké obložené chleby. Jiné pečivo už nejíme

rychlé sendviče

Sendviče miluje spousta lidí a mnoho z nich je připravuje v zařízení pro tyto pokrmy. Tyto sendviče připravíte i bez tohoto přístroje, a ještě si na nich pochutnáte.

Sendviče jsou skvělé v tom, že do nich můžete dát prakticky cokoliv. Pokud byste tedy chtěli přímo zeleninové, nebo naopak hodně sladké sendviče, tak si je můžete připravit. Tento recept je ale vhodný hlavně pro strávníky, kteří si neradi připravují jídlo dlouho a také pro ty, kdo by rád ušetřil nějaké finance.

Sendviče je možné jíst po celý den

Ve chvíli, kdy si budete chystat sendviče, tak je na tomto pokrmu velmi dobré to, že si je můžete udělat klidně na celý den. Ke snídani si můžete udělat sendviče například s čokoládovou pomazánkou nebo do nich můžete zapéct nějaké ovoce. K obědu si můžete do sendvičů zapéct kousek kuřecího masa se zeleninou a na večeři klidně jen zeleninové nebo klasické sendviče se šunkou a sýrem. Tento recept je spíše pro ty, kteří jsou doma a nechce se jim vymýšlet nic složitého.

Suroviny, které budete potřebovat

Abyste si mohli doma připravit tyto líné sendviče, nachystejte si na ně tyto suroviny:

  • 2 ks housky se sezamovými semínky
  • 120 g sýr
  • 4 PL majonéza
  • 1 ks rajče
  • 100 g klobása

suroviny na sendviči

Příprava je velmi jednoduchá

Díky tomu, že tyto sendviče jsou opravdu jednoduché, tak je klidně mohou dělat i vaše děti, které už vědí, jak používat nůž a umí být v kuchyni opatrní. Pokud budete dělat sendviče s nimi, začněte tím, že si rozříznete housky napůl a vždy jednu polovinu namažte majonézou. Poté sáhněte po destičce na krájení a po klobásce. Uzeninu nakonec nakrájejte na malé kostičky a stejně tak i rajče. Tyto suroviny dejte na polovinu housky, kterou jste natřeli majonézou.

příprava sendvičů

Přidejte poslední ingredience a dejte sendviče péct

Jelikož už vám zbývá pouze poslední surovina, tak si nastrouhejte sýr nahrubo a poté s ním každý sendvič posypejte. Následně si dejte předehřát troubu na 200 °C a jakmile bude trouba rozehřátá, dejte sendviče na plech vystlaný pečícím papírem a dejte péct. Sendviče pečte po dobu 5 minut, ale dávejte pozor na to, aby se nezačaly pálit. Hned poté je můžete podávat.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*