Legendární Baba Vanga popsala neomylný plán na to, jak si v životě udržet dostatek peněz

Fotografie: Depositphotos

Nevidomá věštkyně, která svými věštbami zaujala celý svět, má jasný návod na to, jak být v životě šťastný a bohatý. I po své smrti přináší návody na spokojený život.

Život, ale i osud této ženy je opředen velkým tajemství. Podle pověr, které o ní kolují, jako malá přežila velmi silnou bouři, během níž přišla o zrak. Díky tomu ale nabyla věštecké schopnosti. Podle některých zdrojů předpověděla rozpad Sovětského svazu, předem věděla také o výbuchu v Černobylu a dokázala přesně říci datum, kdy umře Stalin. Předpověděla ale i smrt princezny Diany, katastrofu 11. září nebo potopení ponorky Kursk.

Všemocná vědma a její návod na spokojený život

Kromě proroctví, která se týkají významných událostí v dějinách, zanechala po sobě Baba Vanga také několik moudrých rad. Mezi ty nejzásadnější se řadí sedm doporučení pro spokojený život. Pokud ani jednu z těchto sedmi zásad neporušíme, čeká nás podle webu SotNews šťastný a spokojený život v blahobytu.

Zásadou číslo jedna je podle webu Topky to, abychom jídlo a pokrmy konzumovali pouze z nádobí, které není nijak poškozené ani porušené. To platí nejen pro hrnky a talíře, ale i skleničky nebo další nádobí. Abychom drželi blahobyt v domě, je zapotřebí do kouta našeho obydlí umístit několik mincí.

Proroctví Baby Vangy na rok 2024 potvrzuje to, čeho jsme se všichni obávali. Musíme se připravit na nejhorší

Malá gesta udrží pozitivní energii u nás doma

Nad vchodové dveře je zapotřebí umístit větvičky ze stromu, díky nim bude náš domov ochráněn před negativními zdroji. Zbytky od oběda nebo večeře, jako jsou například drobky nebo kůrky chleba, bychom neměli vyhazovat, ale měli bychom se o ně podělit s ptáky, kteří se v našem okolí vyskytují. Díky tomu do našich domovů vstoupí štěstí. Tím bychom se ale nikdy neměli chlubit, zásadně ne před cizími lidmi.

Blahobyt
Fotografie: Pexels

V domě by se nemělo nacházet žádné poškozené nebo prasklé zrcadlo, to totiž krade štěstí. Poslední radou je způsob, jakým zacházet s penězi. Ty bychom pokaždé měli mít úhledně umístěné v peněžence, neměly by se nacházet zmuchlané po kapsách nebo na dně kabelky. Čtenáře deníku SvětKreativity jsme informovali také o tom, co legendární věštkyně Baba Vanga předurčila pro rok 2024.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*