Pejsek během procházky skončil uvězněný v odtokovém systému. Zachránit ho museli hasiči

Fotografie: Aktron / Creative Commons / Attribution 4.0

Hasiči z Kentu v Anglii byli přivolání na místo, kde zoufalý pejsek zůstal uvězněný v odtokovém systému. Naštěstí dokázal spolupracovat.

Práce hasičů je velice ušlechtilá, ale také náročná, a to jak fyzicky, tak i psychicky. Často se během své služby setkávají se situacemi, kdy je nejen potřeba zkrotit nebezpečné plameny, ale také zachránit život, a nezáleží na tom, zdali se jedná o člověka či zvíře. Tentokrát pomohli zoufalému pejskovi, který spadl do odtokového systému.

Pes se nacházel hluboko pod zemí

Jak uvádí server UPI, hasiči v Anglii byli přivoláni k místu, kde se zoufalý pejsek jménem Bramble potýkal s nesnázemi odtokového systému. Když se vydal na malou procházku, spadl dovnitř a sám by se odtud nikdy nedokázal dostat. Bez cizí pomoci by byl jeho osud zpečetěn. To se však naštěstí nestalo. Hasiči byli připraveni a začali okamžitě jednat.

Bramble byl skutečně velmi hluboko. Sám kroužil jen po malém prostoru a čekal na svou záchranu. Ta se naštěstí dostavila co nejdříve. Hasiči nejprve odstranili kryt průlezu a odhalili pod ním hravé štěně, které ještě stále mělo dost energie, jak je uvedeno na oficiálním twitterovém účtu hasičské a záchranné služby v Kentu. To bylo dobře, protože dokázal se svými zachránci spolupracovat tak, aby byl co nejdříve venku ze své pasti.

Kolemjdoucí žena si jako jediná všimla dítěte na ulici. Po krátkém rozhovoru jí spadla brada

Zvíře se podařilo vytáhnout do bezpečí

Hasiči spustili velký pytel, do něhož si Bramble obratně vlezl, a mohl tak být bezpečně vytažen na povrch. Bramble nebyl nijak zraněn a znovu se shledal se svým milujícím majitelem. Doufejme ve více takových příběhů se šťastným koncem. O podobné záchraně jsme již psali na SvětěKreativity, kdy slepý pejsek spadl do hluboké studny.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*