Měla to být dovolená snů, místo toho se chtěla propadnout hanbou. Manžel ji ztrapnil v letadle

Fotografie: Depositphotos

Manželé se těšili na vysněnou dovolenou, ale bohužel už na palubě letadla došlo k nepříjemné situaci, která celý zážitek zkazila.

Manželé už delší dobu plánovali společnou dovolenou snů. Všechno běželo podle plánu, dokud neopustili město. Když se ocitli na palubě letadla, byli štěstím bez sebe, že se to skutečně děje, opravdu si plní svůj sen a letí na dovolenou. Jenže to, co se stalo uvnitř letadla, jim bohužel zůstane v paměti už navždy, jak uvádí server Lelum.

Těšili se na vysněnou dovolenou

Kasia a Rafał plánovali vysněnou cestu na Maledivy už velmi dlouho. Pár slavil 20. výročí svatby, a proto usoudil, že tato událost si žádá velké věci. Konečně se vydají na nezapomenutelnou dovolenou do ráje. Důvodem, proč nevyrazili už dříve, byla Rafałova práce. Měl spoustu povinností a odletět na 2 týdny pryč, to bylo evidentně velikým problémem pro jeho nadřízeného.

Naštěstí se ale zadařilo a manželé mohli společně odcestovat. I když to znamenalo před dovolenou strávit několik hodin v kanceláři navíc. Jenže právě to mělo strašlivé následky. Dovolená snů se změnila v katastrofu.

Dovolená snů se proměnila v nejhorší zážitek jejich života. Kvůli cizímu zavinění byli v pasti

Svým chováním v letadle všechny překvapil

Když nastal den D, s nadšením odjeli na letiště ve Varšavě, kde mělo jejich dobrodružství v ráji začít. Rafał měl však obavy, netajil se tím, že je z práce hodně unavený a jeho nepřítomnost v kanceláři ho trochu stresuje. Manželka ho rychle uklidnila a navrhla, aby si na palubě letadla dali první sváteční drink. Jenže jen u jedné skleničky alkoholu oslava bohužel neskončila.

Rafał hodně pil, a přestože na tom jeho žena zpočátku neviděla nic špatného, ​​postupem času si všimla, že se muž chová více a více podivně a na palubě letadla je čím dál tím více odvážný. Po hodině letu byl Rafał natolik opilý, že nedokázal kontrolovat své chování. Muž začal nejen hlasitě komentovat vše, co viděl, ale také nadával a otravoval ostatní cestující. Dokonce se hádal s několika lidmi, kteří seděli vedle něj, a požádali ho, aby se trochu ztišil.

Letadlo na dovolenou
Fotografie: Pexels

Nakonec zareagovala i sama letuška, která k páru přistoupila a požádala muže, aby se uklidnil. To Rafała velmi rozzlobilo a začal se hádat a urážet i palubní personál. Je až s podivem, že muž nebyl vyhozen z letadla, protože existuje řada bizarnějších důvodů, proč je někdo donucen nepokračovat ve svém letu, například kvůli zápachu nebo příliš odhalené kůži, jak uvádí web CurlyTales.

Kasia musela zakročit, omluvit se všem přítomným a snažila se manžela uklidnit. Takovou hanbu v životě nezažila a už v tu chvíli věděla, že její manžel celou vysněnou dovolenou nadobro zkazil. I dalšímu manželskému páru, o němž jsme psali na SvětěKreativity, se dovolená snů změnila v noční můru, když nastoupili do špatného letadla.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*