Oblíbený řetězec varuje zákazníky před závadnými potravinami. Žádá všechny, aby je určitě nekonzumovali

Fotografie: Catarinagafonso / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Zákazníci Makra by se měli mít na pozoru v případě, pokud si zakoupili některé produkty jednoho z dodavatelů. Hrozí riziko kontaminace.

Jste-li stálými zákazníky potravinového řetězce Makro, možná byste teď měli zpozornět. Velkoobchod s potravinami totiž stahuje z prodeje několik výrobků kvůli riziku kontaminace kousky plastu. Pokud jste si některý z výrobků v poslední době zakoupili, nekonzumujte jej.

Pochoutkové salátky jsou potenciální hrozbou

Ve všech případech jde především o pochoutkové saláty s obsahem majonézy. Pokud jste si v poslední době, jedná se o několik uplynulých dní, v Makru koupili vlašský, bramborový, pařížský, ďábelský nebo camping salát, jste vystaveni riziku fyzikální kontaminace kousky plastu jedné z použitých surovin, jak uvádí Makro.

Ve všech případech se jedná o dodavatele Gastro-Menu Express, a. s. Společnost sama varuje všechny své odběratele i konečné spotřebitele před možnou hrozbou konzumace těchto výrobků. Žádá všechny, aby je nekonzumovali. Produkt můžete vrátit do jakéhokoli velkoobchodu s potravinami Makro ČR.

Inspekce našla v rybě z českého Tesca parazitické červy. Mnoho lidí ji má stále v mrazáku

nakupování potravin
Fotografie: Freepik

Stejně tak je nutné informovat všechny své partnery a zákazníky, aby výrobek vrátili zpět a rozhodně jej nadále nepřeprodávali. Na základě prodejního dokladu vám budou vráceny peníze zpět. Takto učinit je možné do 5. září 2024, informuje server TN.

Co když nemám doklad?

Pokud se nacházíte v situaci, kdy nemáte k dispozici prodejní doklad, na jehož základě by vám byly vráceny peníze, požádejte o pomoc obsluhu zákaznické recepce o výjimečné vystavení duplikátu. Nedávno jsme na SvětěKreativity psali také o tom, že inspekce odhalila závadné sýry a doporučila jejich stažení z prodeje.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*