Po 8 letech snahy otěhotnět ztratili veškeré naděje. Ze zoufalství učinili nejriskantnější rozhodnutí

Fotografie: Nevit Dilmen / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Pro mnoho párů je sen o rodičovství přirozenou a očekávanou součástí života. Pro Ashley a Tysona však cesta k tomuto snu byla plná náročných překážek.

Po dlouhých osmi letech pokusů o početí, konzultací s lékaři a zklamání se konečně rozhodli podstoupit oplodnění in vitro. Byla to cesta plná nadějí, ale i obav. Tato rozhodnutí, která nejsou nikdy snadná, přesto přinesla výsledek, který si ani ve svých nejdivočejších snech nepředstavovali.

Osm let boje s neplodností přineslo nečekaný konec

Neplodnost je téma, které bývá pro mnoho lidí bolestivé a osobní. Podle webu WHO tímto problémem trpí každý šestý člověk. Pro Ashley a Tysona byla cesta za vysněným miminkem plná vzestupů a pádů, kdy se jejich trpělivost a naděje opakovaně testovaly. Osm let čekání, plánování a neúspěšných pokusů se může zdát jako věčnost. Oni se přesto nevzdali.

Když se po tolika neúspěšných pokusech rozhodli pro IVF, věděli, že to může být jejich poslední šance na to stát se rodiči. Bylo to rozhodnutí, které jim změnilo život. Když podle webu Podaj Ashley poprvé navštívila lékaře na ultrazvukové vyšetření, čekaly ji zcela nečekané a šokující zprávy. Doktorka na ultrazvuku totiž viděla něco zcela jiného než jedno miminko.

Lékaři během těhotenství sdělili manželům nejhorší zprávu. Vzácný úkaz spustil v nemocnici rudý poplach

Ultrazvuk přinesl ohromující překvapením

Místo jednoho dítěte, na které čekali tak dlouho, se jejich rodina měla rozrůst čtyřnásobně. Video, které zachycuje okamžik, kdy Ashley poprvé drží v náručí všechny čtyři dcery, je nesmírně dojemné. Slova nedokážou plně popsat emoce, které Ashley v ten okamžik prožívala – radost, úleva, láska a vděčnost za to, že po tolika letech čekání a nejistoty konečně zažívá tento nádherný okamžik.

Držet v náručí čtyři novorozené dcery bylo pro Ashley nejen naplněním jejího snu, ale také uzavřením jedné kapitoly jejího života a začátkem nové, ještě krásnější. Čtyři nové životy, které přivedla na svět, jsou nejen důkazem síly moderní medicíny, ale také silné vůle a neochvějné víry, že všechno je možné. O dalších, neobvyklých sourozencích jsme čtenáře deníku SvětKreativity informovali nedávno.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*