Říkají mu „malý Nostradamus“ za jeho mrazivě přesné předpovědi. Nyní popsal, co nás čeká do konce roku 2024

Fotografie: Freepik

Sice je od narození slepý, ale to neznamená, že nevidí. Malého chlapce se tisíce lidí ptají na svou budoucnost. Jeho předpovědi se často naplňují.

Po světě chodí lidé, kteří se narodili slepí, ale to neznamená, že nemohou vnímat věci kolem sebe. Jejich „zrak“ je totiž mnohem širší a hlubší. Jsou schopni vidět věci, kterým běžný člověk ani nevěnuje pozornost. Přesně takovou osobou je hlavní hrdina tohoto příběhu, nevidomý chlapec, jehož předpovědi nadzvedly veřejnost ze židle.

Těžký start do života

Podle všech výpovědí lékařů se měl Sasha narodit zdravý. Možná by se tak i stalo, kdyby jeho matka Elena věnovala trochu více pozornosti svému zdraví. Jak sama přiznává, v těhotenství hodně pracovala a nepečovala o sebe. Sasha se narodil v 7. měsíci císařským řezem. Operace bohužel neproběhla podle plánu a vyskytly se komplikace. Elena a Sasha zůstali v nemocnici další 2 měsíce, kdy dítě bylo v péči lékařů 24 hodin denně. Bohužel jedna lékařská chyba jejich životy radikálně a nenávratně změnila.

Jednou v noci se dítěti začaly oddělovat sítnice. Jak později vysvětlila chlapcova matka, stane se to, když do těla vstoupí velká dávka kyslíku. Za první 2 roky života chlapec podstoupil 13 složitých operací a více než 2 desítky operací očí. Matka se ze všech sil snažila vrátit dítěti zrak, v určitém okamžiku se však musela vzdát, nastal čas s tím vším skončit a smířit se s krutou realitou. Osud měl totiž se Sashou své vlastní plány.

Žijící Nostradamus odhalil, kdy se setkáme s mimozemšťany. Toto datum bude pro lidstvo klíčové

Elena jako psycholožka se nejprve snažila hledat odpovědi v klasické vědě, poté v náboženství a ezoterice. Jak přiznává, Sasha vždy hodně mluvil. Na otázku, zda by lidem mohl odpovědět na jejich otázky, odpověděl 5letý Sasha: „Ano, ale později. Až mi bude 11–12 let.“ Nyní mu lidé z celého světa píší dopisy s životními otázkami, na které rád odpovídá. Někdy jsou odpovědi naivní a dětinské a někdy velmi hluboké a vážné, jak píše Zinoti.

Jaké otázky jsou mu kladeny

Sasha dostává většinou otázky osobního charakteru. Někomu se jeho odpovědi nelíbí, nespokojení lidé začnou obviňovat chlapcovy rodiče, že na dotazy reagují oni sami, a ne jejich syn. Jiní jsou naopak spokojeni a jsou malému prorokovi budoucnosti vděční, jak uvádí Gist. Jak říká Elena, vše záleží na tom, jak jasně daný člověk otázku položí. Pokud otázka není zřejmá, odpověď je ano i ne. Pokud je otázka dobře formulovaná, Sasha může poskytnout podrobnou odpověď.

Fotografie: Depositphotos

Sasha si je jistý, že válka na Ukrajině skončí na konci tohoto roku. Neznamená to vítězství nebo porážku. V Rusku se přitom změní jen málo. Neočekávají se žádné vážné přírodní katastrofy. V Evropě však vznikne konflikt, do kterého se zapojí mimo jiné právě Rusko. Jestli je to pravda, to se teprve ukáže. Sasha je velmi upřímný chlapec, který neumí lhát a je citlivý na lži ostatních. Slepý chlapec může vidět vnitřní energii člověka a rozhodnout se, zda je dobrá nebo špatná.

Stejně tak si je dobře vědom i své vlastní budoucnosti, ale i když ví, co se s ním stane, rodičům o tom neříká. Má velmi rád hudbu, historii a cizí jazyky. Kromě toho, že dokáže předpovídat budoucnost, žije Sasha běžný život jako jeho vrstevníci. Na SvětěKreativity si můžete přečíst i o dalších předpovědích, tato proroctví pro rok 2024 si připravil sám velký Nostradamus.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*