Takto si 40. narozeniny Princ Harry nepředstavoval. Královská rodina zareagovala překvapivě

Fotografie: Depositphotos

Princ Harry oslavil životní jubileum. Nečekaně mu oficiálně popřál královský palác i princezna Kate s Williamem. Vstřícné gesto by mohlo prolomit ledy.

To, že mezi princem Harrym a zbytkem jeho rodiny nepanují zrovna nejlepší vztahy, není žádným tajemstvím. O to překvapivěji působí přání k jeho narozeninám, které královský palác zveřejnil na svých oficiálních stránkách. Jak uvádí TN, své životní jubileum však oslavil bez členů královské rodiny, narozeniny strávil s manželkou, dětmi a přáteli v Kalifornii ve Spojených státech.

Královský palác zveřejnil oficiální přání

„Přejeme vévodovi ze Sussexu šťastné 40. narozeniny,“ toto stručné přání spolu s fotografií Harryho se objevilo na oficiálních stránkách královského paláce. Za normálních okolností by na tom nebylo nic zvláštního, ovšem vzhledem k napjatým vztahům v rodině to může být překvapivé. Oficiální přání k narozeninám se navíc zveřejňují jen pro pracující členy rodiny. Harry se však svých královských povinností vzdal již před několika lety.

Naposledy dostal oficiální narozeninové přání v roce 2021, když ještě žila jeho babička, královna Alžběta II. Co je ještě překvapivější, narozeninové přání převzali i Kate s Williamem a umístili je na své sociální sítě. Přitom největší napětí panuje právě mezi bratry Harrym a Williamem, a to již od roku 2020. Sám princ Harry je ze svého jubilea nadšený, a dokonce je vítá s větší radostí než své třicáté narozeniny.

Meghan Markle v průšvihu: Její zaměstnanci odhalili nekalé praktiky, které znepokojily veřejnost

Ze 40. narozenin je princ Harry nadšený

„Byl jsem nervózní z třicátin, jsem nadšený ze čtyřicátin. To, že jsem se stal otcem dvou neuvěřitelně milých a zábavných dětí, mi dalo nový pohled na život a také jsem se zaměřil na veškerou svou práci. Být otcem je jednou z největších radostí v životě a jen mě to motivovalo a vedlo k většímu odhodlání udělat tento svět lepším místem. Ať přijde další desetiletí,“ cituje Mirror vyjádření prince Harryho.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Royal Family (@theroyalfamily)

Narozeniny oslavil princ Harry se svou rodinou a přáteli ve Spojených státech. Zda vstřícný krok královského paláce povede k prolomení ledů a urovnání sporů, na to si budeme muset počkat. Zatím však nic nenasvědčuje tomu, že by se vztahy mezi bratry lepšily. Na SvětěKreativity jsme psali o posledním setkání Harryho a Williama, které proběhlo na pohřbu strýce. Nepromluvili spolu ani slovo.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*