Tvrdá rána pro Annu K.: Na veřejnost unikla dosud utajovaná informace, která jí zlomila srdce

Fotografie: Fay2 / Public domain

V srpnu se bývalý partner zpěvačky Anny K. pochlubil novou přítelkyní. Teď přišla další nečekaná zpráva: Vartecký je ženatý muž.

Ještě před prázdninami nic nenaznačovalo, že by se v dlouholetém vztahu Anny K. a Tomáše Varteckého mělo něco měnit. Teď je však všechno jinak. Dvojice začátkem srpna oznámila po 27 letech rozchod. Jak uvádí TN, nedlouho poté se Vartecký pochlubil novou partnerkou. A že to s ní myslí opravdu vážně, potvrdil minulý víkend, kdy svůj několik týdnů trvající vztah stvrdili svatbou.

Zasnoubili se dva týdny po seznámení

Jak už jsme na Světě Kreativity psali, začátkem srpna oznámila Anna K. rozchod se svým přítelem Tomášem Varteckým. Pár tvořili 27 let a naplánovanou měli dokonce i svatbu. Z toho ale nakonec sešlo. Vartecký nejen, že si rychle našel náhradu v podobě přítelkyně Martiny Virákové, ale dokonce se s ní už stihl i oženit.

„Zasnoubili se asi dva týdny poté, co se poznali. Tomáš si chtěl Martinu vzít, co nejdřív to jen půjde. Martina měla v tu dobu dokonce stále ještě přítele a toho měla i poté, co se už zasnoubila s Varteckým. Teď už to je tedy konečně expřítel,“ řekl Blesku zdroj z hudebníkova blízkého okolí. Svatba se měla konat v Mečově na Náchodsku, kde Vartecký dříve bydlel.

Konec nejznámějšího pěveckého dua v Česku: Na veřejnost unikly tajné detaily ostrého rozvodu Evy a Vaška

Manželka se stala také jeho manažerkou

„Náš vztah byl plný lásky, porozumění a sounáležitosti, kterou si jen člověk může přát. Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden. Poslední roky ale nebyly lehké ani pro jednoho z nás. Život nám připravil mnoho nástrah, které se dařilo dlouho zvládat, já sama jsem udělala všechno, co jsem mohla, a nestačilo to,“ napsala v srpnu Anna K. na své sociální sítě.

Svatba Anny K. s Tomášem Varteckým přitom byla původně naplánovaná na konec srpna. Hudebník se tak přece jen oženil, ovšem s jinou partnerkou a jen po velmi krátké známosti. Jeho novomanželka už si změnila na sociálních sítích své jméno na Martinu Varteckou a rovněž se stala jeho manažerkou. Anna K. se ještě k celé situaci nevyjádřila.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*